Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
27 мар
2019
 
 

Ясна е програмата на 21-я финансов технологичен форум на ICT Media

Събитието ще се състои на 10 април

1455 прочитания

На 10 април в Sofia Event Center ще се проведе 21-ят Финансов технологичен форум, организиран от ICT Media и ISACA Chapter Sofia. На страницата на събитието вече е публикувана неговата програма.

Сред основните гости на събитието е Етиен Госе, генерален директор на Европейски платежен съвет, който ще говори за настоящия етап на приложение и бъдещото развитие на SCT Inst.

Ясна е програмата на 21-я финансов технологичен форум на ICT Media

Прочетете още: Ясни са някои от лекторите на 21-я финансов форум на ICT Media

Също така на 10 април ще презентират и двама представители на платежната система SWIFT. Мариана Янсен, старши експерт, ще направи преглед на новия стандарт при глобалните разплащания SWIFT gpi. Джудит Баракс, старши директор "Платежни пазари” за Централна и Източна Европа пък ще говори за възможностите за предотвратяване на измами.

21-ят Финансов технологичен форум ще събере и български специалисти, които ще споделят свой опит. Кирил Кирилов, CIO и вицепрезидент на Алианц България Холдинг, ще презентира на тема “Бизнес модел за дигитално бъдеще – от дигитални канали към базирана на платформа стратегия за цялостна дигитална трансформация”.

Владислав Венев, ръководител "Информационна сигурност" и Длъжностно лице по защита на данните в Райфайзенбанк България, ще говори за актуалните киберзаплахи във финансовия сектор и сполучливите методи за справяне с тях.

Качественоти взаимодействие с клентите чрез отдалечена идентификация и дигитален онбординг, а също биометричните решения за подобряване на потребителското изживяване ще бъдат тема на лекцията на Георги Галчин, мениджър "Дигитална трансформация" в TBI Bank.

За 21-ва поредна година финансовият технологичен форум, организиран от ICT Media и ISACA Sofia Chapter, ще събере финансови институции и технологични компании, за да погледнат към най-новото от метаморфозата на сектора, за да дадат отговор на много от въпросите, които вълнуват бранша, и за да посочат темите, които ще очертаят процеса на еволюция на следващото поколение финансови институции.

Събитието е насочено към представители на банков и небанков финансов сектор: банки, застрахователни институции, пенсионно-осигурителни компании, регулаторни органи, платежни оператори, финансови брокери, финансови компании в областта на микрокредитирането, включително онлайн, консултантски фирми, лизингови къщи, асоциации, държавни органи, финансово-технологични компании и други.През 2018 г. събитието бе посетено от висши мениджъри (CEO, COO, CFO, членове на управителни съвети и бордове на директорите), ИТ мениджъри, началник отдели, ръководители проекти, ИТ експерти и експерти по сигурността, одитори, бизнес анализатори, консултанти, експерти по платежни системи.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас