Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
27 мар
2019
 
 

“Мнемоника” увеличава екипа си

Стоян Костов, мениджър „ИТ инфраструктура и мрежи“, се присъедини към мениджърския екип на българската ИТ компания

884 прочитания

Стоян Костов вече е мениджър „ИТ инфраструктура и мрежи“ в българската ИТ компания “Мнемоника”, утвърден доставчик на решения за информационна сигурност. Преди това той е оглавявал сектор „ИТ инфраструктура“ в Райфайзенбанк България. Повече от 15 години е работил в А1, като през 10 от тях е ръководил сектор „Системна администрация“. Завършил е Техническия университет в София, специалност „Информационни технологии“.

Стоян Костов ще ръководи стратегическо за Мнемоника звено за съхранение и обработка на данни, както и ключовите за всяка организация комуникации. Наскоро “Мнемоника” отбеляза 10 години от основаването си и отчете над 1000 успешно реализирани проекта за повече от 200 клиента у нас и в чужбина.

 

Прочетете още: Българската ИТ компания Мнемоника стана на 10 години

Разширяването на екипа и привличането на професионалист с почти 20-годишен опит ще подпомогнат реализирането на нови проекти и постигането на планирания ръст на компанията.

Оптимизирането и модернизацията на ИТ инфраструктурата са ключови фактори за успешната дигитална трансформация – процес, през който преминават много организации днес. За да е успешен този преход, подходът на Мнемоника поставя в центъра потребителя и целите, които бизнесът очаква да бъдат постигнати. Едва тогава идва ред на избор на конкретни технологии и изграждане на ИТ инфраструктурата.

Очакванията към ИТ инфраструктурата се променят постоянно, за да може тя да отговори на изискванията и динамиката на бизнеса. С подкрепата на Стоян и водения от него екип съм убеден, че ще продължим да сме доверен партньор на клиентите“, коментира Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор на “Мнемоника”.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас