Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
18 мар
2019
 
 

A Data Pro с престижно отличие за иновативно решение за трансформация на бизнеса

Иновативният „human-in-the-loop” подход залага на съчетаването на качествата на изкуствения интелект и експертните възможности на служителите на компанията

822 прочитания

Иновативен проект със световен потенциал за решаване на някои от най-големите проблеми в B2B медийната и информационната индустрия донесе поредно престижно отличие за българската компания A Data Pro. Тя стана част от десетте победители в Наградите за иновации Connectiv Innovation Awards 2019 на международната Асоциация на софтуерната и информационната индустрия (SIIA), като по този начин се нареди до известни имена като EnsembleIQ, C&EN, WATT Global Media, Northstar Travel Group, Reputation Institute, Hanley Wood, Education Week и Imagination.

Иновативният „human-in-the-loop” подход на A Data Pro е победител в категорията „Retooling Your Business Model” и е изграден около трансформацията на бизнес модела на компанията от аутсорсинг към пълния комплект услуги за бизнес и медиен анализ чрез съчетаването на изкуствен интелект и експертните качества на служителите. В същата категория има само още един победител – Reputation Institute.

 

Прочетете още: Завърши първият глобален дейтатон за борба с пропагандата и фалшивите новини

Снимка: Красимир Юскеселиев

 

 

Наградата е признание за креативността и уменията на целия ни екип“, коментира Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro, и добавя: “Синтезът между човек и машина е това, което дефинира преобразения бизнес модел на А Data Pro. Компанията съчета знанията на нашите анализатори с напредналите възможности на технологиите за машинно обучение, създавайки неразделно цяло — изкуствен интелект, по-мощен от всичко, което сме правили досега.”

 Наградите Connectiv Innovation Awards отличават новаторски решения на най-големите проблеми, пред които е изправена B2B медийната и информационната индустрия. Конкурсът включва общо пет категории: „Трансформиране на бизнес модели“, „Преобразуване на културата на работното място“, „Привличане на екосистемни партньори“, „Осигуряване на динамично клиентско преживяване“, и „Създаване на нов поток от приходи“.

Десетте победители ще се състезават и за наградата „Най-иновативна кандидатура за годината“ на 16 май в Чарлстън, САЩ, по време на Connectiv Executive Summit, когато всеки победител ще има възможност с кратка презентация да спечели гласовете на публиката.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас