Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
14 мар
2019
 
 

HeleCloud с две награди от 2019 Megabuyte Emerging Stars Аwards

922 прочитания

HeleCloud с две награди от  2019 Megabuyte Emerging Stars Аwards

HeleCloud е сред отличените компании в тазгодишното издание на Megabuyte Emerging Stars Awards, като спечели две престижни награди в категориите Best Performing Company и Fastest Growing Company – IT Consulting. Победителите станаха ясни по време на официална церемония, проведена в Лондон. Призовете са признание за постиженията на най-добре представящите се малки компании в британския технологичен сектор.

„Чест е да бъдем номинирани, и то не в една, а в две категории. Да сме отличени с две награди сред толкова много забележителни претенденти за Megabuyte Emerging Stars Awards, ни прави изключително горди и същевременно смирени. Резултатите сами говорят”, каза Добромир Тодоров, главен изпълнителен директор на HeleCloud. „Дигиталната трансформация днес е въпрос на съществуването на бизнеса във Великобритания, бил той голям или малък. Облакът е ключов фактор за цифровата трансформация, но много фирми все още се борят да определят правилния подход. В същото време уменията на cloud специалиста остават дефицитни и в резултат са много скъпи. HeleCloud помага на британския бизнес да преодолее тези бариери. Нашият богат опит в изграждането на облака и познаването на AWS и други публични облачни платформи ни позволява да си партнираме с бизнеса, за да създадем най-доброто решение за и същевременно почти незабавно повишим работната му сила,“, допълва Тодоров.

Прочетете още: HashiCorp и HeleCloud ще си партнират в програма за автоматизация на мултиоблачната инфраструктура

Компанията е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services, създадена през 2016 г., с офиси във Великобритания и България. Това признание идва след година на трицифрен ръст за HeleCloud, най-вече във Великобритания, като помага на предприятията да изградят своя персонализирана облачна стратегия и да започнат своето пътуване в облака. През последните 12 месеца HeleCloud помогна на повече от 30 британски компании да възприемат облака и да постигнат своите бизнес цели. След клиентите във Великобритания са CGI, NEX Group и Zopa.

Стартирали през 2017 г., серията награди Megabuyte Emerging Stars идентифицират 25-те най-добри компании в технологичния сектор във Великобритания на годишна база. Наградите имат за цел да отличат най-иновативните лидери на средния пазар сред по-малките частни и публични компании във Великобритания. Всички компании са избрани в съответствие със собствената методология за сравнителен анализ на Megabuyte Scorecard.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас