“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ’ардуер
14 мар
2019
 
 

Rittal: ƒебют на компактни и малки табла, проектирани за »ндустри€ 4.0

«аедно с Atos и Siemens компани€та разработи интелигентни центрове за обработка на данни IEDC

443 прочитани€

Ќово поколение компактни и малки табла, ориентирани към нуждите на »ндустри€ 4.0, ще покаже на панаира в ’ановер германски€т производител Rittal.  омпани€та произвежда от над 50 години стандартизирани продукти, като досега са продадени и монтирани над 35 милиона компактни табла ј≈. Ќови€т модел табла адресират нуждите на фирмите в дигиталната ера.

»нтелигентната интеграци€ на процесите за създаване на стойност е ключът към цифровата трансформаци€. –азбрахме новите императиви на дигитализираната индустри€ и в отговор на тези тенденции разработихме тези нови табла.  лиентите могат да се възползват от новите функции, които опрост€ват и ускор€ват процесите на създаване на добавена стойност, като същевременно подобр€ват гъвкавостта и надеждността“, коментира маркетинг директорът на компани€та ”ве Ўарф.

Ќа щанд с площ 1500 кв. метра компани€та показва също най-новите си разработки в областта на разпределението на електроенерги€та, индустриалната интелигентност и нови€ тип центрове за данни, предназначени за перифери€та на мрежата.

ѕрочетете още: Ќовите шкафове VX25 на Rittal са готови за Д»ндустри€ 4.0У

ћодулната система VX25 Ri4Power, базирана на корпуса на новата шкаф система VX25, пусната през миналата година, предостав€ висока енергийна ефективност, много добра наличност на качествени данни и лесното конфигуриране, постигани и с помощта на наскоро пуснатата нова верси€ на софтуера Rittal Power Engineering.

Rittal ще покаже на клиентите и предимствата на интелигентни€ анализ на данни. “ова включва интегриране на активни решени€ като охлаждащи агрегати, чилъри и машини с инструменти за управление на информаци€та чрез сензори и интерфейси IoT или индустриални IoT (IIoT), които се намират в платформи като EPLAN eView и RiZone, или в стандартни платформи като Siemens MindSphere.

Edge Data Center на Rittal

 омпани€та показва и 5 типа периферните центрове за данни (Edge Data Center) за обслужване на приложени€та в областта на »ндустри€ 4.0, изискващо малко времезакъснение, съчетано с висока отказоустойчивост и сигурност. Ќай-интересен ще е интелигентни€т център за данни (IEDC), разработен в партньорство с Atos и Siemens.

Ќа специален щанд дъщерните дружества на Rittal - Eplan и Cideon, ще покажат как индивидуалните инженерни решени€ могат ефективно да подкреп€т стратегиите за цифрова трансформаци€ на клиентите, включително специалната Ћаборатори€ за ефективност.

≈“» ≈“»:
Rittal»ндустри€ 4.0
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас