Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
28 фев
2019
 
 

Как качеството на печат носи ефективност на бизнеса?

Ефективност, бързина и мултифункционалност са само част от качествата, които трябва да притежават устройствата за печат в офиса

597 прочитания

Независимо дали става дума за бизнес договор или за нова промоционална брошура, наличието на висококачествен принтер, на който може да се разчита, е много важно, за да може бизнесът да продължи да се движи в правилната посока. Времето често има финансово изражение и загубата на време в решаването на проблеми, свързани с печата, е недопустима.

Наличието на печатащо устройство, което пести време и усилия за поправка и поддръжка, и същевременно постига възможно най-добра себестойност на печат, е най-добрият начин да се реализира икономия при създаването на документи на хартия. Затова и от японската технологична компания Brother дава пример със своите модели за основните характеристики, които трябва да притежава едно устройство, за да бъде катализатор на бързата работа в офиса

Прочетете още: Принтерският бизнес разчита на нови еко технологии и услуги

 

Лесни за използване

Всички печатащи устройства се инсталират бързо и лесно. Доставяният с принтера тонер е достатъчен за до 1200 страници, което прави принтера готов за работа веднага.

Бързи

Ако скоростта и обемът са важни критерии, в портфолиото на Brother за малки и домашни офиси се предлагат модели с производителност 24 цветни или 34 черно-бели страници в минута.

Ефективни

С входни тави с капацитет до 250 листа при някои модели, ще ви се наложи доста по-рядко да зареждате хартия. А с тонер касетите с голям капацитет е възможно да бъдат отпечатани до 3000 черни и 2300 цветни страници, което понижава себестойността на всяка една от тях. Повечето модели предлагат и автоматичен двустранен печат, благодарение на който лесно може да се реализира икономия от хартия.

Мултифункционални

Много от принтерите от бизнес гамата на Brother могат да изпълняват функции на четири самостоятелни машини: печат, сканиране, копиране и работа с факсове. Наличието на толкова възможности в едно компактно десктоп устройство пести не само време и пари, но и офис пространство.

Впечатляващи

Цветовете са чудесен начин да направите всеки бизнес документ по-динамичен. Цветните лазерни принтери предлагат резолюция до 2400 dpi и използват LED лазерна технология за създаването на висококачествени професионални разпечатки.

Икономични

Към цветните лазерни принтери може да бъде закупен икономичен тонер пакет, който включва четири тонера и спестява от цената при закупуване на оригинални консумативи.

Тихи и компактни

Принтерите трябва да са възможно най-ненатрапчиви в офис средата. Това означава да са тихи при печат, без това да рефлектира върху скоростта или цената. Моделните линии L2000 и L3000 работят с възможно най-ниските нива на шум в този клас (под 50dB).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас