“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
25 фев
2019
 
 

ѕърва »“ ескейп ста€ отвар€ врати на 18 март в —офи€

Paysafe Group и Dextrophobia Rooms работ€т заедно по нейното изграждане

1047 прочитани€

 ѕърва »“ ескейп ста€ отвар€ врати на 18 март в —офи€

Ќа 18 март ще бъде открита първата »“ ескейп ста€ в —офи€ - The Lost Bit, съобщиха Paysafe Group, които работ€т по проекта заедно с Dextrophobia Rooms. «а период от един месец пространството ще предостав€ един различен вид изжив€ване на 128 софтуерни специалисти.

„«а нас хората и културата в компани€та са от водещо значение. “е определ€т посоката на развитие на Paysafe и създават иновации в плащани€та по ц€л св€т. ≈кипът ни в Ѕългари€ посто€нно расте, заради което търсим талантливи »“ специалисти, които да припозна€т своите ценности с тези на компани€та. — тази смела и различна от всички останали кампании доближаваме Paysafe до онези, които търс€т не само професионална среда за развитие, но и забавно, предизвикателно и вдъхнов€ващо работно м€сто“, коментира ћирослав Ѕожилов, генерален директор на Paysafe за Ѕългари€.

¬секи желаещ да се включи в новото »“ предизвикателство, може да го направи през сайта www.paysafe.com/escaperoom до 10 март. »зискването е участниците да имат техническо образование и опит в сферата на програмирането. ¬секи от селектираните от HR екипа на Paysafe 128 кандидати ще получи уникален код за достъп до 13 март и правото да избере до четирима съотборници, с които да изиграе ескейп ста€та. ќт 18 март до 14 април (включително) ста€та на Paysafe и Dextrophobia Rooms ще посрещне 128 отбора, а най-добре представилите се ще получат специална награда.

„–адваме се, че в лицето на Paysafe открихме партньор, който оцен€ва и залага на качества в служителите си, като в същото време с участието си в кампани€та показва, че забавлени€та и предизвикателствата не са неща, които се случват извън работно време, а точно обратното - това което прежив€ваме и целим във всеки наш работен ден в офиса“, допълва јлександър √розданов, основател на Dextrophobia Rooms.

ѕовече информаци€ относно кампани€та на Paysafe и Dextrophobia Rooms можете да намерите на www.paysafe.com/escaperoom

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас