Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
13 фев
2019
 
 

Предстои 14-та Национална конференция по е-Здравеопазване на ICT Media

Сред основните гости на конференцията ще е Дан Думитреску, държавен секретар в Министерство на здравеопазването на Румъния.

2688 прочитания

На 14 февруари 2019 г. ICT Media и Фондация "Електронно здравеопазване България" организират Национална конференция по е-Здравеопазване. Събитието ще се проведе за 14 път и ще е под патронажа на Комисия по здравеопазването към 44-то Народно събрание на Република България и със съдействието на Българския лекарски съюз и Българския червен кръст.

Сред основните гости на конференцията ще е Дан Думитреску, държавен секретар в Министерство на здравеопазването на Румъния. Той ще се включи в откриващата дискусионна сесия на събитието, като акцент в неговото участие ще бъде обзор на развитието на румънската здравна информационна система.

Предстои 14-та Национална конференция по е-Здравеопазване на ICT Media

Дан Думитреску оглавява отдел "Приложение и координация" към Министерството на здравеопазването на Румъния. Една от целите на отдела е да идентифицира и изработи предложения за проекти за европейско финансиране, двустранни споразумения и пактове за стабилност.

Сред целите на конференцията са да насочи вниманието към дигитализацията в здравния сектор и към Националната здравна информационна система (НЗИС), да представи добри европейски и национални практики в тази област, както и да обърне поглед към последните въведени технологични иновации в условията на съвременното здравеопазване.

Пълната информация за конференцията можете да намерите на официалния сайт events.ictmedia.bg.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас