Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
31 яну
2019
 
 

Ясни са лекторите на 14-тaта Национална конференция по е-Здравеопазване

Промените в здравния сектор в условията на глобална дигитализация е основната тема на събитието

3463 прочитания

На 14 февруари 2019 г. ICT Media & Фондация "Електронно здравеопазване България" организират 14-a Национална конференция по е-Здравеопазване. Събитието ще се проведе под патронажа на Комисия по здравеопазването към 44-то Народно събрание на Република България и със съдействието на Българския лекарски съюз и Българския червен кръст.

Сред участниците в мероприятието ще бъдат еврокомисарят с ресор „Цифрова икономика и общество“ Мария Габриел и д-р Кери Томпсън, заместник-ръководител на отдел "е-Здравеопазване, демографски промени и благосъстояние" към Генералната дирекция „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии“ (DG CONNECT - Directorate-General for Communications Networks, Content and Technology) на Европейската комисия.

Ясни са лекторите  на 14-a Национална конференция по е-Здравеопазване

В програмата ще се включат още доц. д-р Костадин Ангелов, изпълнителен директор на УМБАЛ "Александровска" и проф. д-р Иван Костов, председател на Фондация "Електронно здравеопазване България" и изпълнителен директор на СБАЛАГ "Майчин дом", както и представители на държавни, общински и частни здравни институции, експерти от държавни структури.

Сред целите на конференцията са да насочи вниманието към дигитализацията в здравния сектор и към Националната здравна информационна система (НЗИС), да представи добри европейски и национални практики в тази област, както и да обърне поглед към последните въведени технологични иновации в условията на съвременното здравеопазване.

Пълната информация за конференцията можете да намерите на официалния сайт: events.ictmedia.bg.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас