Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
24 яну
2019
 
 

Теленор предложи на бизнес клиентите си пакет от касов апарат и търговски софтуер

Фискалното устройство има възможност за безжична GPRS връзка с търговския софтуер.

1736 прочитания

След като предложи облачна услуга на счетоводителите, Теленор разработи бизнес оферта и за компаниите, нуждаещи се само от фискално устройство и търговски софтуер. „Фискалните устройства са преминали успешно изпитанията за съответствие с промените в Наредба Н-18 в Българския институт по метрология (БИМ) и са включени в регистъра на НАП, коментират от Теленор. Фискалните устройства се предлагат в партньорство с два от най-големите производители на такива устройства в България и операторът гарантира поддръжката им по време на договора.

Предлаганите от Теленор касови апарати са многофункционални, с елегантен дизайн и собствена операционна система. „Бутоните са големи и удобни, хартиената ролка е голяма, зарежда се бързо и лесно. Има голям операторски дисплей и четец за баркодове, а бързата и интуитивна навигация в менюто позволява максимално бързо обслужване на крайните клиенти в търговските обекти“, допълват от оператора.

Прочетете още: С услугата „Плати с Теленор“ вече се купуват карти за градския транспорт в София

Фискалните устройства не изискват първоначална инвестиция и могат да бъдат купени за 13,50 лв. без ДДС на месец при сключване на договор за 24 месеца.

От февруари Теленор ще пусне и пакет от фискално устройство с търговски софтуер, специално разработен за изграждане на система за управление на магазини, складове, ресторанти и други търговски обекти. „Ролята му е да оптимизира складовите операции и да улесни процеса на продажба и обслужване. С негова помощ се извършва интегрирането и управлението на отделните хардуерни устройства, с които е оборудвано всяко място на продажба. Фискалното устройство има възможност за безжична GPRS връзка с търговския софтуер. Общата месечна такса за пакета е 22 лв. без ДДС с договор за 24 месеца.

Наскоро подобна услуга, свързана с промените в Наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, пусна и Vivacom.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас