Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
18 яну
2019
 
 

MyTelenor включи и PDF справка за потреблението

Новата версия на приложението скоро ще достъпно и за iOS

1056 прочитания

Telenor България обнови мобилното си приложение MyTelenor, като добави справка в PDF формат за потребителите с абонаментни планове. Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor е достъпна за Android (Android 4.4 или по-нова) и в близките дни ще е налична и за iOS (iOS 9 или по-нова).

Справка за потреблението е достъпна в секция „Сметки“ на приложението и съдържа обобщена информация за таксуваните услуги и потреблението по дадена фактура, издадена за мобилния номер. Ако клиентите заявят и използват услугата „Детайлна справка на потреблението“, в справката ще се съдържа и подробна информация за проведените разговори, изпратените съобщения и използвания мобилен интернет. Услугата „Детайлна справка за потреблението“ не се предлага за потребители на предплатените услуги на Теленор.

Прочетете още: МyTelenor с нови функционалности за плащане на сметки

За да защитят по-добре на информацията на потребителите, получаването на справката ще е възможно след въвеждане на еднократен код, който потребителят ще получи чрез SMS. „Теленор съветва своите клиенти да защитят допълнително своята информация, като активират ПИН код за достъп до цялото приложение MyTelenor. Тази опция е налична в меню „Настройки“ в секция „Профил“ на приложението“, обясняват от оператора.

В обновената версия на MyTelenor потребителят може да маркира по подразбиране банковата карта, която е използвана последно за плащане на месечна сметка (в случай че потребителят е запазил картата в профила си).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас