“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
08 €ну
2019
 
 

ДЌаградите на Ѕј»“Ф все още търс€т най-успешни€ корпоративен » “ проект

ƒо този момент са направени 32 регистрации в 9 категории на конкурса

1199 прочитани€

ѕо-малко от седмица преди изтичането на крайни€ срок за подаване на кандидатури за тазгодишното издание на конкурса “Ќаградите на Ѕј»“” в деветте категории на надпреварата са направени общо 32 регистрации, съобщиха от организаци€та. Ќай-оспорвана е надпреварата в категори€ ∆урналистически принос, където вече шестима журналисти са изпратили свои материали за »“ сектора. 4 са кандидатурите в категориите ƒържавна администраци€ и ќбщинска администраци€, където се съревновават различни проекти, чи€то цел е подобрено и модерно обслужване на гражданите.

 онкуренци€та е силна и в категориите Startup компани€ и  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€. ѕрави впечатление, че прилагането на технологиите в други сектори на икономиката разшир€ва сво€ обхват. —ред участниците в тази категори€ попадат спектакъл, съчетаващ куклено-театрално изкуство с технологии за смесена и виртуална реалност, платформа за откриване на нови лекарствени молекули за предклинични изследвани€ за множество болести, ц€лостна система за онлайн търгови€ с дрехи и споделена платформа за пътешестви€ в чужбина.

 

ѕрочетете още: ¬печатл€ващи »“ проекти влизат в надпревара за УЌаградите на Ѕј»“У за 2018 г.

¬ същото време конкурсът продължава да очаква най-успешни€т корпоративен » “ проект. јко сте разработили и внедрили такъв през 2018 г. и искате да за€вите публично, че работи успешно, разполагате само с 6 дни, за да подадете кандидатурата си в сайта на „Ќаградите на Ѕј»““ за 2018 г., припомн€т още от организаци€та.

 

 омпаниите имат възможност да представ€т качеството на продуктите и услугите, които предлагат, като същевременно отправ€т предизвикателство към конкурентите си, като се включат в категори€та «начителен корпоративен » “ проект. ƒопустими са както » “ проекти на български не-» “ компании, разработени от техните отдели, така » “ проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина. ўе бъдат оцен€вани иновативност, мащаб, технологични, процесни и бизнес предизвикателства, както и потенциалът за развитие на доставчика и клиента в резултат на изпълнени€ проект и приносът му за позиционирането на български€ » “ сектор като надежден партньор.

 

–егистраци€та в „Ќаградите на Ѕј»““ за 2018 г. е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 €нуари 2019 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

 

¬ конкурса могат да участват компании, регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х. ∆елаещите да представ€т своите успешни »“ решени€, услуги и проекти в една или повече от следните категории: ќбразователна награда, ћладежка награда, ∆урналистически принос, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, Start Up  омпани€, ”спешен български » “ продукт, «начителен корпоративен » “ проект,  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€ и  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света. Ќаградата на Ѕј»“ за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ не се подават кандидатури.

 

ѕо традици€ кампани€та и церемони€та по награждаването на победителите се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев, а победител€т във вс€ка категори€ ще получи ваучер от —иела Ќорма, за чи€то стойност може да закупи книги в книжарници —иела.  ато официален партньор на Ѕј»“, —упер’остинг.Ѕ√ ще предостави на победител€ във вс€ка една категори€, хостинг и домейн за една година. ѕредметни награди за победителите предостав€т и —олитрон Ѕългари€, партньор на конкурса. ¬секи отличен ще получи една от изброените награди - таблет Lenovo, LED монитор ACER или смарт часовник Xiaomi.

 

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през м. февруари 2019 г. 

≈“» ≈“»:
Ѕј»“награди
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас