“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
03 €ну
2019
 
 

ƒве седмици до кра€ на регистрациите за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2018 г

ƒо този момент има подадени 15 кандидатури в общо 9 категории

1814 прочитани€

ƒве седмици преди крайни€ срок за регистраци€ в конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2018 г. подадените кандидатури са 15 в общо 9 категории, об€виха от организаци€та. “е разкриват детайли за предизвикателствата да наложиш продукта си на силно конкурентни€ световен пазар, внедр€ване на »“ продукти и услуги в други сектори, както и реализирани дигитални проекти в полза на българските граждани - собствен офис пакет, който има над 300 милиона потребители в световен мащаб и е пр€к конкурент на най-големите технологични гиганти; първи€т за Ѕългари€ дигитален асистент в медицински€ сектор, който е напълно специализиран да води естетична консултаци€ с отделни пациенти; удостоверителни и квалифицирани удостоверителни услуги, предостав€ни за пръв път от държавна администраци€ в Ѕългари€, които прав€т достъпни на един клик през смартфон всички регистрационни услуги по «акона за туризма.

Ќадпреварата в категори€та ∆урналистически принос и в това издание е доказателство за все по-задълбоченото познаване на » “ сектора, водещо до анализи, отраз€ващи развитието му в страната. ѕодадените до момента кандидатури разглеждат как глобални новости като блокчейн технологи€та и фалшивите новини зас€гат всекидневието на потребителите, като в същото време не пропускат и теми като модерно и качествено образование за българските деца и позитивни примери на успели в чужбина млади българи, наградени за постижени€ в компютърните науки. 

ѕрочетете още: ¬печатл€ващи »“ проекти влизат в надпревара за УЌаградите на Ѕј»“У за 2018 г.

–егистраци€та за участие в „Ќаградите на Ѕј»““ за 2018 г. е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 €нуари 2019 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

¬ конкурса могат да участват компании, регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х.

∆елаещите могат да представ€т своите успешни »“ решени€, услуги и проекти в една или повече от следните категории: ќбразователна награда, ћладежка награда, ∆урналистически принос, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, Start Up  омпани€, ”спешен български » “ продукт, «начителен корпоративен » “ проект,  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€ и  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света.  

Ќаградата на Ѕј»“ за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ не се подават кандидатури.

ѕо традици€ кампани€та и церемони€та по награждаването на победителите се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев.

ѕобедител€т във вс€ка категори€ ще получи ваучер от —иела Ќорма, за чи€то стойност могат да закуп€т книги в книжарници —иела.  ато официален партньор на Ѕј»“, —упер’остинг.Ѕ√ ще предостави на победител€ във вс€ка една категори€, хостинг и домейн за една година. ѕредстои об€в€ването на още предметни награди, които —олитрон Ѕългари€ ще предостав€т на победителите.

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през м. февруари 2019 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас