Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
19 дек
2018
 
 

Българска компания създава иновативна система за управление на сайтове

Решението на TAD GROUP България обединява управление и персонализиране на почти всички елементи на модерния уебсайт.

1862 прочитания

Българска компания създава иновативна система за управление на сайтове

Българската компания TAD GROUP България разработва иновативната система за управление на уеб съдържание - TAD CMS (TAD Content Management System). Тя позволява да се обедини управлението и персонализирането на почти всички елементи на модерния уебсайт и осигурява максимална защита на публикациите в него.

„Създадохме системата TAD CMS, за да предоставяме по-голяма сигурност на нашите клиенти. Системата елиминира необходимостта от тестове за оценка на сигурността (т. нар. пенетрейшън тестове), като защитава уеб сайта от кибер атаки и с това предотвратява загубата на ценни данни“, споделя Иван Тодоров, управител на TAD GROUP за България.

Прочетете още: Български инженери ще разработват безпилотни самолети с Lockheed Martin?

Системата TAD CMS разполага с интуитивен интерфейс, който предоставя на администраторите богат набор от инструменти за управление на уеб съдържанието. Освен това решението предлага допълнителен модул наречен WAF (Website Application Firewall), който функционира като защитна стена и предотвратява повечето познати кибератаки. Функциите на защитния модул включват още статистика на атаките, настройка на защити и др.

За разлика от други системи на пазара, TAD CMS има за цел да осигури защита и в случаи на проява на небрежност от страна на администраторите. Независимо от промените, които се извършват в административния панел, системата предотвратява евентуални предпоставки за уязвимост.

TAD GROUP е основана през 2014 г. в Нюпорт Бийч, Калифорния, но две години по-късно измества своя технологичен ресурс в София, поставяйки началото на първата компания в България, специализирана в предоставянето на глобални решения за киберсигурност и защита на информация. Клиентите на компанията са средни и големи бизнеси в световен мащаб, за които високото ниво на информационна сигурност и защита на данните е от ключово значение.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас