Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
14 дек
2018
 
 

Диан Делава от Белгия спечели тазгодишното издание на EntrepreGirl

Конкурсът по традиция търси и награждава дами с високи постижения в бизнеса

1189 прочитания

Белгийката Диан Делава със своя проект StepUP, който предлага персонализиране на стратегиите за малки и средни предприятия, е победител в тазгодишното издание на конкурса EntrepreGirl, който по традиция търси и награждава дами с високи постижения в бизнеса. Фокусът на състезанието и тази година беше върху отличаването на най-добрите проекти и практики, давайки възможност за изява на младите предприемачи както в България, така и в цял свят.

Последният етап от конкурса EntrepreGirl за млади дами предприемачи се проведе пред международно жури, в състава на който влиза и Катерина Атанасополу,  Маркетинг директор на Dell за Централна и Източна Европа. Конкурсът се организира от Българския център на жените в технологиите (BCWT) и има за цел да развие предприемачески умения сред младите дами, предизвиквайки ги да споделят своите свежи идеи със света.

Само 10 състезатели достигнаха финалната фаза на онлайн представянето, в която всеки има само 7 минути, за да презентира проекта си по най-впечатляващия начин. Виртуалната сесия на живо се проведе пред седемчленно международно жури, състоящо се от дами, представители на различни сектори.

"В Dell виждаме равните възможности и разнообразието като сила, която стимулира иновациите в бизнеса и играе ключова роля за успеха на компанията. Ще продължим да подкрепяме проекти, които насърчават младите умове и равните възможности от самото начало на развитието им“, коментира Катерина Атанасополу.

През последните четири години EnterpreGirl насърчава повече от 200 български момичета и млади жени да споделят идеите си. Петото издание вече е отворено за нови кандидати, като в конкурса могат да се включат жени от цял свят на възраст от 16 до 25 години.

Повече информация за конкурса можете да намерите на www.entrepregirlbg.com

 

ЕТИКЕТИ:
EntrepreGirl
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас