Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
11 дек
2018
 
 

HP с нов набор консултантски услуги и решения при печата

Компанията разширява портфолиото си, залагайки на повишена сигурност и по-лесна конфигурация на устройствата

864 прочитания

HP Inc. представи набор от нови услуги и решения в помощ на бизнеса, които, според компанията, ще му помогнат да стане по-гъвкав и да се развива. Технологията за сигурност и корпоративна експертиза включва мощна нова версия на HP FutureSmart за корпоративен клас HP принтери и мултифункционални устройства, както и възможности за анализ и интеграция едновременно на McAfee SIEM и Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – налична за първи път при печатни устройства.

Предоставянето на възможността потребителите да имат пълен контрол над работната среда е ключово в нашата стратегия“, коментира Асен Георгиев, изпълнителен директор на HP Inc. за България, и добави: „Услугите, които представихме, са стъпка напред към осигуряване на безупречни решения и водеща за индустрията сигурност.“

Запазвайки темпа си и при офис печата, HP представи новото си портфолио от услуги и решения, в което влизат:

Прочетете още: HPE представи постиженията си в технологиите за изчисления в крайната точка

 

HP FutureSmart 4 - нова версия на фърмуер за корпоративен клас НР принтери и многофункционални устройства, които осигуряват продуктивност с по-изчистен и по-интуитивен интерфейс за потребителите. Последните актуализации включват нови възможности, включително приложението Serverless Job Accounting, което позволява на принтерите да записват аналитични данни без да се изисква определен сървър и дава възможност определени настройки за печат да бъдат пренесени на нови принтери чрез USB и по този начин настройването на ново устройство да бъде значително ускорено.

HP FutureSmart 4 ще се доставя с нови устройства на HP, включително HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn и dns и PageWide Color с MFP 779dn и dns. Потребителите, които притежават HP устройства с HP FutureSmart от 2012 г. и по-нови, ще могат да инсталират новата версия на HP FutureSmart1.

Microsoft SCCM интеграция - Затвърждавайки водещата позиция на арсенала си за сигурност, HP е първият производител, който предлага интеграция с Microsoft SCCM. Тази нова функция дава възможност на ИТ мениджърите да използват един инструмент, за да конфигурират сигурността на принтера в съответствие с всички останали SCCM-свързани устройства в мрежата.

McAfee SIEM интеграция - За да разшири мониторинга на заплахи за сигурността, HP залага и на сертифицирана интеграция със SIEM инструмента McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM осигурява решение, което приоритизира, изследва и реагира на потенциални злонамерени атаки срещу НР принтери.

Аналитично обслужване - Надграждайки напредъка на HP Labs в областта на визуализацията и анализа, този нов компонент на услугите HP Business Intelligence предоставя на потребителите поглед в дълбочина върху основните фактори, които влияят на техния печат. Чрез тази услуга, консултантите на HP ще могат да помогнат на потребителите бързо да определят стратегията си, с която да ускорят дигитализацията, да повишат ефективността и да намалят рисковете.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас