Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
10 дек
2018
 
 

Теленор променя работното време на магазините си през декември

Обектите в търговските центрове ще са отворени според работното време на съответния мол.

839 прочитания

Както всяка година през декември, магазините на операторите са отворени по-дълго време. Теленор изпрати справка за работното време на своите търговски обекти, така че пазаруващите, особено в моловете, да открият интересуващия ги „мобилен“ подарък.

Между 19 и 22 декември магазините на оператора в страната ще са с работно време от 9 до 20 часа, а обектите в моловете ще работят с работното време на съответния търговски център.

На 23 и 24 декември (неделя и понеделник) магазините на Телнор в страната ще работят с намалено работно време - от 9 до 18 часа, а на 24 декември обектите в моловете и във веригата магазини Фантастико ще са с работно време от 10 до 18 часа, добавят от компанията.

Прочетете още: Теленор най-сетне стартира свой електронен магазин

25 декември (Коледа) ще бъде почивен ден за всички търговски обекти на компанията в страната. Ще работи само магазинът на Telenor в столичния Serdika Center, който ще отвори в 12 часа и ще работи до 20часа. На 26 декември магазините в цялата страна ще работят от 10.00 до 18.00 ч., като тези в търговските центрове и Фантастико ще работят със стандартно работно време.

На 31 декември магазините в страната отново ще работят с намалено работно време - от 9 до 16 часа, а в големите търговски центрове повечето обекти на оператора ще работят от 10 до 18 часа.

Първият ден от новата 2019 г. ще е почивен за всички магазини на оператора. От 2 януари (сряда) всички търговски обекти на компанията в страната ще заработят с обичайното си работно време, допълват от Telenor.

За разлика от физическите магазини, електронният магазин на компанията работи непрекъснато, но доставките на поръчаните продукти също са съобразени с предстоящите празници.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас