Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
10 дек
2018
 
 

През 2019 г. MachTech&InnoTech Expo предлага площ общо 10 000 м2

Изложението отваря вратите си за машините и технологиите от 15 до 18 април 2019 г.

699 прочитания

Изложението за машини и технологии MachTech&InnoTech Expoще се проведе от 15 до 18 април догодина за 11-а поредна година в Интер Експо Център. Заради бързорастящите мащаби на събитието през 2019 г. изложението ще се проведе в четири изложбени зали – с една повече, в сравнение с предходното издание. Общата квадратура на четирите зали ще е над 10 000 кв.м изложбена площ.

„Създавайки професионална платформа за бранша в България и Югоизточна Европа, изложението дава възможност на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. И през 2019 г. форумът ще създаде условия за демонстриране на системи за индустриална автоматизация, софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, проектиране и технологии за осъществяване на контрол. Специално място ще бъде отделено на електрониката и роботиката в машиностроенето“, обясняват организаторите от Интер Експо Център. Те напомнят, че при заявяване на щанд до 10 декември 2018 г. изложителите ще се възползват от отстъпка за ранно записване.

Прочетете още: Роботизирана индустриална техника на MachTech&InnoTech Expo 2017

През тази 2018 година събитието събра над 4500 посетители, предлагайки продукти и решения на повече от 150 компании, включително от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай. В частта InnoTech над 35% от изложителите са представили системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения контрол са били 26 %, а с профил „електроника и роботика“ – 25%.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас