“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
05 дек
2018
 
 

¬печатл€ващи »“ проекти влизат в надпревара за УЌаградите на Ѕј»“У за 2018 г.

–егистраци€та за конкурса е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 €нуари 2019 г. включително

1414 прочитани€

8-мото издание на конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2018 г. продължава традици€та да събира иновативни проекти и интересни практики, които вече функционират в Ѕългари€ и нос€т добавена стойност за гражданите и бизнеса.  андидатурите нагледно демонстрират възможностите на технологиите и удобствата, които дигитализаци€та внас€ във всекидневни€ ни живот:

- ќбщинска smart система за видео наблюдение в реално време, ко€то подпомага органите на реда и работи за сигурността на гражданите;

- ѕлатформа, ко€то спест€ва време и усили€та на собственика за поддръжка на автомобила;

ѕрочетете още: Paysafe, У÷ентър за компютърни иновативни системиФ към ”Ќ—— и —»ЅјЌ  Ц с най-успешни »“ мениджъри през 2018 г.

- ≈-архив, който съдейства на служители в областна администраци€ да подобр€т сво€та ефективност при работата в гражданите.

ƒо момента са подадени кандидатури в 4 категории – ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, ∆урналистически принос и Start Up компани€. ∆елаещите да представ€т своите успешни »“ решени€, услуги и проекти могат да се включат в надпреварата, като кандидатстват в една или повече от следните категории: ќбразователна награда, ћладежка награда, ∆урналистически принос, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, Start Up  омпани€, ”спешен български » “ продукт, «начителен корпоративен » “ проект,  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€ и  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света.

 Ќаградата на Ѕј»“ за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ не се подават кандидатури.

–егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 €нуари 2019 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/. ¬ конкурса могат да участват компании, регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х.

ѕо традици€ кампани€та и церемони€та по награждаването на победителите се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев. ѕобедителите във вс€ка категори€ ще получат ваучер от —иела Ќорма, за чи€то стойност могат да закуп€т книги в книжарници —иела.  ато официален партньор на Ѕј»“, —упер’остинг.Ѕ√ ще предостави на победител€ във вс€ка една категори€, хостинг и домейн за една година. ѕредстои об€в€ването на още предметни награди, които —олитрон Ѕългари€ ще предостав€т на победителите.

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през м. февруари 2019 г.

 онкурсът и церемони€та за връчване на „Ќаградите на Ѕј»“” за 2018 г. се провеждат с подкрепата на: ј1 Ѕългари€, ƒј“≈ —, ≈лектронен подпис B-trust, ”никредит Ѕулбанк, —уперхостинг.Ѕ√, —иела Ќорма, »ндустриален и логистичен парк – Ѕургас, —олитрон Ѕългари€ и Sofia Airport Center

¬ партньорство с: Ѕ“ј, ЅЌ–, ЅЌ“, TechNews, ICT Media, »зпълнителна агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€, Ќационално сдружение на общините в –епублика Ѕългари€, Eleven, бгѕ–≈ƒѕ–»≈ћј„, b2b Media, Sofia Tech Park, Ќационален център за безопасен интернет, Innovation Starter, Junior Achievement Ѕългари€, EventsMedia.bg, LauncHub Ventures, Smart News, NewBusiness.bg, Pixel Media и Ѕългарска стартъп асоциаци€.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас