Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
27 ное
2018
 
 

Телерик Академия ще обучава безплатно начинаещи с JavaScript

Обучението стартира от 4 декември и ще се води от опитни технологични специалисти на Телерик Академия.

1788 прочитания

Телерик Академия организира безплатна серия от работилници по програмиране с популярния програмен език JavaScript. „Обучението е насочено към хора с начален или никакъв опит в областта на програмирането и ще се провежда в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост на 4, 11 и 18 декември и 2 януари от 18:30 до 20:30 ч. Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация“, заявиха от частната образователна организация.

Практическите работилници са отворени за желаещите да усвоят езика JavaScript и да стартират кариера в ИТ сектора. По време на обучението курсистите ще получат базови познания по програмиране, които да има послужат като първа стъпка за кандидатстване в 6-месечната програма за обучение на софтуерни специалисти - Telerik Academy Alpha.

Прочетете още: Телерик Академия стартира приема за програмите Telerik Academy Alpha

„Обученията ще следват популярния в глобален мащаб формат на обърнатата класна стая, в която участниците се обучават самостоятелно вкъщи с онлайн видео материали и практически задачи, а на място дискутират въпроси и най-добри решения", обясняват от Телерик Академия.

За целта участниците имат достъп до специализирана безплатна селекция от онлайн учебни материали. На място те се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти. "Отделяйки по 5 часа на седмица за самоподготовка в продължение на 4-6 седмици и посещавайки работилниците, участниците ще усвоят фундаментални познания по програмиране. Те ще разполагат и с необходимите умения за успешно кандидатстване в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript, приемът за която е отворен до 4 януари 2019 г.“, допълват организаторите.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас