Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD |
22 ное
2018
 
 

СТЕМО и А1 представиха услуга за хостинг на SAP S/4 HANA

Програмата SAP HOTEL е насочена към потребители, които планират или осъществяват миграция към последното поколение бизнес софтуер на SAP.

935 прочитания

Услуга за хостинг, проактивно администриране, наблюдение и управление на ERP и BW системи, базирани на решенията на SAP SE обявиха СТЕМО и А1. Програмата SAP HOTEL е насочена към потребители, които планират или осъществяват миграция към SAP S/4 HANA.

 

Диана Тодорова, SAP

SAP ще прекрати поддръжката на SAP ERP до 2025 г. и всички потребители на системата дотогава трябва да са преминали към S/4”, каза Диана Тодорова, Demand Manager в SAP SEE, по време на семинар, организиран от СТЕМО. „През последните две години нямаме нови клиенти, които да внедряват SAP ERP”, допълни тя. Тодорова представи програмата S/4 Move in Motion, която съдейства за пълната трансформация към последното поколение бизнес софтуер – SAP S/4HANA. Над 4500 клиента вече са в процес на преминаване към S/4. Въпреки това повече от 9500 потребителя към момента използват по-старата версия на системата за управление на корпоративните ресурси на немския гигант.

„S/4 HANA е голяма промяна, която позволява сериозно оптимизиране на бизнес процесите“, коментира Диана Тодорова. За да поощри прехода към S/4, SAP се стреми да формира SAP S/4 HANA общество, в което потребителите да се събират и да обсъждат предизвикателствата и трансформацията.

Антон Валявичарски, СТЕМО

S/4 изисква сериозна инфраструктура и огромен изчислителен ресурс, особено в сравнение със SAP ERP.“, каза Антон Валявичарски от СТЕМО. Затова компанията, заедно с А1, стартира хостинг услуга за потребителите на последното поколение на бизнес софтуера на SAP. Програмата SAP HOTEL позволява оптимизация на разходите за управление на ERP системата. Комуникационното обезпечаване на проекта е поверено на А1, телекомът предоставя и центъра за данни, докато СТЕМО е ангажирана с администрирането, наблюдението и управлението на ERP и BW системите. Услугата се предлага в три плана – базов, разширен и премиум, като разликата между тях е в анализа на възникнал проблем и отстраняването му.

ЕТИКЕТИ:
СТЕМОSAP S/4 HANAA1
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас