Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Център за данни
20 ное
2018
 
 

Schneider Electric получи от Cisco сертификация за шкафовете APC NetShelter

Сертификацията на Cisco UCS вече обхваща цялата гама NetShelter SX, включително и удароустойчива опаковка, като покрива 13 предварително конфигурирани референции и решенията за микро центрове за данни Xpress SX 24U и 42U

1028 прочитания

Сървърните и комуникационни шкафове APC NetShelter SX с удароустойчива опаковка са получили от Cisco сертификация UCS Pre-rack и Ship, като по този начин покритието се разширява до цялата продуктова линия, съобщиха от българския офис на Schneider Electric.

Линията NetShelter SX включва общо 13 предварително конфигурирани референции с удароустойчива опаковка и множество допълнителни опции за персонализация. Освен това с нея могат да се създават нови решения за микроцентрове за данни Xpress SX 24U и 42U, които са предварително интегрирани с цялата физическа инфраструктура на APC. Всички тези продукти вече са сертифицирани за доставка в целия свят като вградена конфигурация с конвергентните сървъри UCS на Cisco.

Чрез тази сертификация партньорите и клиентите на APC получават тествана и доказана системна съвместимост, имат повече опции за по-голяма гъвкавост и по-бързо въвеждане в експлоатация, което пести време и допълнителни разходи, обясняват от българското поделение на Schneider Electric.

Прочетете още: IoT продуктите в помощ на дигиталната икономика

„Тази сертификация е ключова за нашите клиенти, защото дава сигурност, че продуктите ни с потенциално вградено оборудване за милиони долари ще бъдат безпроблемно доставени“, заяви Дейв Джонсън, изпълнителен вицепрезидент на ИТ подразделението на Schneider Electric.

Сървърите Cisco UCS са основа на решенията NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack и Microsoft Azure Stack, заедно с хиперконвергираното решение на Cisco HyperFlex. С тази сертификация, всички конвергирани инфраструктури могат да се доставят в шкафове APC NetShelter SX с удароустойчива опаковка.

Продуктовата линия NetShelter SX на APC с удароустойчива опаковка успешно е преминала и през процедурите на Международната асоциация за безопасно транспортиране, като е надхвърлила стандартите за 3E тестовете. За да получи сертификация от Cisco, Schneider Electric е инвестирала в изпитания и анализи, за да изчисли въздействието върху оборудването и способността на NetShelter да осигури надеждна доставка.

Линията NetShelter SX включва разнообразните сървърни и комуникационни шкафове, като от тях вече са продадени над 1 милион броя. „При изнесена колокация ИТ мениджърите могат да искат да бъдат по-ефективни с по-високи шкафове, в крайните точки да имат нужда от комуникационен шкаф, който да се помести в ограничено пространство или под бюро. За вътрешнофирмени цели да предпочетат по-широките варианти за по-лесен достъп и поддръжка“, обясняват от Schneider Electric Бългатрия. Сертификацията на Cisco покрива и персонализацията на NetShelter SX шкафове с удароустойчива опаковка, така че клиентите и партньорите “да излязат от рамките на каталога“, като интегрират необходимите им APC аксесоари или персонализират шкафове в определени цветове.

APC предлага и повече опции за предварително вграждане на Cisco UCS в комуникационен шкаф и доставка с цялостно решение за партньорите и лесна инсталация за крайните потребители, без това да нарушава гаранцията за UCS. Удароустойчивата опаковка покрива индустриалните стандарти за доставка на Международната асоциация за безопасно транспортиране, като защитава шкафове, оборудвани с ИТ оборудване до 900 кг за надеждно товарене, транспортиране, разтоварване и въвеждане в експлоатация.

Освен за удобен и безопасен превоз, двете компании са се погрижили и за оптимизираното управление на цялото решение. За целта Cisco и Schneider Electric са снабдили платформата EcoStruxure с приложение за управление на интеграцията Cisco UCS, което улеснява обработката на данни и дава по-добра видимост на енергийната инфраструктура в двете платформи от едно място.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас