Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
16 ное
2018
 
 

Теленор най-сетне стартира свой електронен магазин

Услугата „Купи онлайн“ осигурява на абонатите всички услуги и продукти и защитено плащане, заявиха от мобилния оператор.

967 прочитания

Собствена услуга, осигуряваща покупка и безплатна доставка на редица устройства, аксесоари и абонаментни договори, стартира Теленор България. Услугата е достъпна през официалната интернет страница на компанията, като първата покупка от нея е направена от абонат от Бургас два часа след стартиране на услугата.

Въпреки че стартираме най-късно своя интернет магазин, се стремим той да предложи най-доброто преживяване на нашите абонати. Навигацията ще е лесна, сигурността на плащанията – гарантирана, а доставката на всички продукти, дори най-малките, ще е безплатна“, заяви главният маркетинг директор на Теленор Горан Маркович.

Потребителят може да влезе в магазина и „анонимно“ (т.е. не се изисква регистрация) или през профила си в портала MyTelenor, който му дава информация за потребяваните услуги. В онлайн магазина, разработен съвместно от Cognitity и голям екип от Теленор, клиентът може да закупи смартфон, таблет или друго устройство, да посочи адрес за доставка и да плати с кредитна карта или в брой при доставка на продукта.

Прочетете още: Теленор разшири възможностите за връщане на стари смартфони

Магазинът поддържа най-популярните кредитни карти у нас MasterCard и Visa, a вместо на адрес, доставен от куриерската фирма Европът (с нея компанията е работила и досега), клиентът може да го получи в най-удобния за него магазин на Теленор, като го избере от падащо меню. Времето за доставка е до 5 работни дни, а за големите градове стремежът е срокът да е 2 работни дни. Плащането е подсигурено от немката компания Wildcard.

Евгения Овчарова, директор „Дигитално преживяване“ на Теленор.

Евгения Овчарова, директор „Дигитално преживяване“ на Теленор.

„Освен безплатната доставка за територията на цялата страна, основно предимство на нашия магазин е, че избраният от клиента нов абонаментен план е активен още при получаване на доставката, а не след като разпише договора и той бива върнат в нашия офис, обясни Евгения Овчарова, директор „Дигитално преживяване“ на Теленор. - За покупка на устройства и аксесоари без абонаментен план, регистрация не е необходима и е възможна и за потребители, които не са клиенти на Теленор“, допълни тя.

В новия е-магазин на Теленор абонатите ще имат достъп до персонализирани оферти както за планове, така и за устройства, които ще са достъпни само през онлайн услугата „Купи онлайн“. Актуалните оферти за мобилни телефони, с които стартира магазинът на Теленор, са Samsung Galaxy Note 9 с 512GB памет, Huawei Mate 20 Dual, Xiaomi Pocophone F1 64GB, Motorola Moto G6 Plus, Nokia Banana и други. Ще се предлагат и редица аксесоари като JBL колонки, слушалки, зарядни за коли и др.

 

 

„Знаем, че клиентите ни отдавна очакваха това от нас. Стремим се да предложим възможно най-доброто дигитално преживяване на българските потребители и персонализиране на услугата. В началото се фокусираме върху настоящите ни абонати, а след това ще предложим услугата и на бъдещите си клиенти“, коментира Горан Маркович.

„Работата по развитието на услугата продължава и през 2019 година, когато ще можем да предложим на нови абонати също да подписват договор за мобилни услуги. Ще разширяваме и допълваме функционалностите на платформата, мислим и в посока предложения за лоялни клиенти, така че те да се чувстват по-ангажирани с оператора. Разработваме и магазина за бизнес клиенти“, допълни тя.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас