Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
12 ное
2018
 
 

Нови клиенти и проекти в САЩ носят успех на Сирма Груп през Q3 2018

Първите девет месеца на 2018 г. са изключително успешни за бизнес развитието на компанията, която печели нови позиции на стратегическия американски пазар

763 прочитания

Сирма Груп обяви първите девет месеца на 2018 г. като изключително успешни за бизнес развитието на компанията, която успява да спечели нови големи клиенти и проекти в САЩ - стратегически пазар за групата

Успешните проекти са реализирани в няколко от водещите вертикали на специализация, като най-голям е делът на проектите и договорите, свързани с различни софтуерни решения и услуги за финансовия сектор, който е водещ в портфолиото от продукти и услуги на компанията. Две от дъщерните дружества - Сирма Солюшънс и Сирма Бизнес Консултинг – пък печелят голям проект в Mascoma Bank.

 

Лидерът в семантичните технологии – Онтотекст – от своя страна продължава проекта си, базиран на собствени ключови продукти и технологии, в Standard and Poor’s - световен лидер в доставката на финасови услуги. Компанията е изпълнила и два успешни прототипа за две от водещите американски банки. Единият проект е свързан с KYC (Know Your Customer) анализите, а другият с приложение на изкуствен интелект в областта на кибер-сигурността. В тази област и Сирма Солюшънс има още два клиента за своя консултантски бизнес.

Изключително висока оценка за качеството и добавената стойност на базата данни на Онтотекст - GraphDB - беше дадено посредством избора на ѝ за технологично ядро на портала на Aleth.io, който обединява и свързва информация за Ethereum.

Технологиите на Сирма в областта на изкуствения интелект намират приложение и в PetsBest (застрахователна компания за домашни любимци), Kount (специализирана във Fraud Detection), Resonant (дизайн на електроника), както и в една от най-големите американски компании в областта на отбранителните технологии.

ЕнгВю Системс, компанията на Сирма Груп, която специализира в създаването на софтуер за индустриални продукти и решения, продължава дългогодишното си партньорство с най-голяма американска фирма в областта на видеоизмерванията - QVI. Тази година двете компании успешно анонсираха нов съвместен продукт TurnCheck, софтуер за видеоизмерване на валове. Съвесем наскоро ЕнгВю Системс въвежда на американския пазар и най-новия си продукт в областта на индустриалните измервания mCaliper (www.mcaliper.com). Компанията възлага големи надежди на продукта, чиято технология е патентована.

Консултантският бизнес на Сирма в САЩ нараства с над 40% за първите девет месеца. С новите спечелени проекти, успешни прототипи и нови продукти, Сирма Груп очаква успешна 2019 година.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас