“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
08 ное
2018
 
 

Ѕќ–» ј подпомогна създаването на платформа за дарени€ в помощ на недоносените деца

«а поредна година компани€та подкреп€ каузата на фондаци€ УЌашите недоносени децаФ

957 прочитани€

Ѕќ–» ј подпомогна създаването на платформа за дарени€ в помощ на недоносените деца

Ѕќ–» ј подпомогна създаването на специална онлайн платформа за дарени€ в помощ на недоносени деца (www.donate.premature-bg.com). Ќа не€ всеки може да се запознае с проблемите на недоносените бебета и техните семейства, да си избере конкретна кауза и да даде средства за не€. »зграждането на платформата е част от тазгодишната кампани€ на фондаци€ „Ќашите недоносени деца“, ко€то ще протече под надслов „√олеми чудеса за малките герои“.

„ѕартньорството ни с фондаци€ „Ќашите недоносени деца“ датира от н€колко години, през които имахме шанса да бъдем част от редица значими кампании, които пред очите ни промен€ха съдби. ўе продължим да ги подкреп€ме, защото в€рваме, че заедно, стъпка по стъпка, правим големи чудеса за малките герои“, коментира ћирослав ¬ичев, главен изпълнителен директор на Ѕќ–» ј јƒ.

ќрганизаторите на инициативата са се фокусирали в три основни направлени€: набиране на средства за закупуване на животоспас€ваща апаратура в неонатологичните отделени€ в страната; изграждане на семейни стаи в т€х, които да позвол€т на родителите да бъдат с децата си по време на продължителен болничен престой, и подпомагане на работата на семеен център за недоносени деца “ћалки чудеса”.

—ъществена част от кампани€та "√олеми чудеса за малките герои" е и специалното събитие, което ще се проведе на 14 ноември под надслов „¬ечер на чудесата“. —ъбитието, подкрепено от Ѕќ–» ј, се организира по повод —ветовни€ ден на недоносените бебета. Ѕлаготворителната вечер включва специална програма, в ко€то ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално-отговорни€ бизнес, на неправителствени€ сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондаци€ “Ќашите недоносени деца”. ¬одещ ще бъде ћилена «латкова, журналист и радиоводещ в предаването "“ройка на разсъмване" по радио "¬итоша", а участници в събитието ще бъдат известни български изпълнители като ћихаела ‘илева, ћаги ƒжанаварова и —лавин —лавчев. —редствата, събрани в рамките на благотворителната вечер, ще бъдат използвани за трите основни и най-важни проекта на фондаци€та в тазгодишната кампани€.

¬ подкрепа на кампани€та тази година се включват попул€рни личности, сред които Ќики  ънчев, ћихаела ‘илева, –ум€на Ќейкова, ƒил€на ѕопова, както и водещи лекари неонатолози, в лицето на доц. –алица √еоргиева, началник на неонатологичното отделение на —пециализирана болница за активно лечение по детски болести – —офи€, д-р ƒонка ”зунова, завеждащ отделение по неонатологи€ към ≤≤ —ј√ЅјЋ “Ўейново“, и др.

¬ рамките на кампани€та ще бъде организиран и  оледен базар, на който хората ще могат да израз€т сво€та подкрепа за най-малките. ƒопълнително всеки, който желае да дари за каузата за недоносените деца в Ѕългари€, може да изпрати —ћ— с текст DMS BEBE на номер 17 777 за абонати на Telenor, Vivacom и A1.

ѕрипомн€ме, че през 2017 г. Ѕќ–» ј јƒ подпомогна каузата на фондаци€ “Ќашите недоносени деца”, като реализира благотворителна инициатива под надслов „ѕодпиши се електронно за едно по-щастливо детство“. ¬ периода ноември – декември, за всеки нов или подновен електронен подпис B-Trust, компани€та дари 1 лев на ‘ондаци€та. —ъбраните средства б€ха инвестирани в закупуването на специализирано оборудване за първи€ център у нас „ћалки чудеса“, посветен на нуждите на недоносените деца и техните семейства.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас