Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
01 ное
2018
 
 

Campus X среща стартиращи компании с потенциален инвеститор

Фирмите ще могат да обсъдят възможностите за финансиране от австрийския фонд за рисков капитал по време на индивидуални срещи.

1013 прочитания

Campus X организира събитие за стартиращи компании с участието на Speedinvest

Campus X организира събитие на тема „Venture Capital 101“, което ще запознае български стартиращи компании с фонда за рисков капитал Speedinvest. Срещата ще се проведе на 7 ноември от 18:30 до 19:30 ч. в сградата на Campus X.

Участниците в събитието ще научат повече за плановете за инвестиции в България и региона на Speedinvest – австрийски фонд за рисков капитал, управляващ близо 200 млн. евро, с фокус върху стартиращи технологични компании в начален стадий. 

Прочетете още: Eleven Ventures се включва в инициатива за следващо поколение платежни решения

Последните тенденции в рисковите инвестиции, най-добрите практики и често срещани грешки, които предприемачите допускат при търсене на външно финансиране, ще бъдат представени от ръководител „Стратегически проекти“ в Speedinvest Феликс Фалтин.

Преди събитието компаниите ще могат да се срещнат персонално с Фалтин, за да представят своите бизнес планове и да обсъдят възможностите за финансиране от страна на Speedinvest. Входът е свободен, но местата са ограничени и затова е необходимо желаещите да се регистрират и да си запазят час за срещата от сайта на Campus X.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас