“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
29 окт
2018
 
 

«апочна регистраци€та за конкурса Д»“ мениджър на годинатаУ

Ќаградите на списание CIO и сдружението Д луб на »“ мениджърите в Ѕългари€Ф се дават за значителни постижени€ в областта на управлението и развитието на информационните технологии.

867 прочитани€

–егистраци€та за единадесетото поред издание на конкурса „»“ мениджър на годината“ вече е в ход. Ќаградите на списание CIO и сдружението „ луб на »“ мениджърите в Ѕългари€” се дават за значителни постижени€ в областта на управлението и развитието на информационните технологии.

 

ѕризовете се връчват в три категории:

 

ћениджмънт – отличие за мениджър, допринесъл за оползотвор€ване на потенциала на »“ в сво€та организаци€ и демонстрирал достижени€ в управлението на »“ екипа и »“ дейностите, чрез прилагане на утвърдени добри практики и собствен иновативен управленски подход;

≈фективност – отличие за мениджър с доказана ефикасност и пълноценност в работата, спомагащи повишаването на доверието и разпространението на високите технологии;

»новации – отличие за мениджър, осъществил успешно внедр€ване на иновативно решение или реализирал новаторски подход в полза на сво€та организаци€.

«а награда може да бъде номиниран всеки »“ мениджър с успешен проект през последната година, който е допринесъл за постигане на бизнес целите на организаци€та. ѕредлагането на номинаци€ става с попълване на формул€р. ѕредложение за номинаци€ може да направи всеки свързан с компани€та, в ко€то е реализиран даден проект. –егламентът позвол€ва »“ мениджър да номинира себе си или свой колега от същата или от друга организаци€.

Ќай-добрите »“ мениджъри в трите категории ще бъдат об€вени на специална церемони€, ко€то ще се състои в началото на декември.

¬секи, който желае да номинира кандидат за „»“ мениджър на годината“, може да го направи тук.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас