“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
17 окт
2018
 
 

У»нспиритФ разшир€ва екипа си

 ристина Ќикова от Microsoft е нови€ член на звеното за бизнес развитие на единствената у нас компани€, фокусирана изц€ло върху платформата Microsoft SQL Server

1002 прочитани€

≈динствената у нас компани€, фокусирана изц€ло върху платформата Microsoft SQL Server – “»нспирит” - разшир€ва екипа си. Ќегови€т нов член е  ристина Ќикова, ко€то заема позици€та ръководител бизнес развитие.

“€ ще обгрижва големите клиенти на компани€та в Ѕългари€, ще се грижи за продажбата на услугите и представ€нето на компани€та пред нови клиенти. ўе помага за развититето на компани€та и екипа, ще участва в разработването на нови продукти в областта на услугите и съпорта. Ќикова отива в “»нспирит” от Microsoft, където в продължение на 13 години работи като Technical Account Manager в Microsoft Premier Service.

„овек се учи докато е жив. “ази максима е особено валидна в сферата на »“. 13 години от професионални€ ми живот минаха в ћайкрософт, където научих много и срещнах великолепни хора. «а мен част от развитието като професионалист, е да се отделиш от подкрепата на гол€мата фирма и да покажеш всички умени€ научени до момента в по-фокусирана сфера, където има нови предизвикателства и нови хоризонти. «а мен това е »нспирит - компани€ с прекрасни професионалисти, където очаквам да продължа да израствам, стремейки се да разшир€ дейността, вли€нието, портфолиото и клиентската база на фирмата“, коментира новото предизвикателство  ристина Ќикова

 

«а мен е удоволствие да посрещна в екипа още един изграден професионалист в лицето на  риси Ќикова. ¬€рвам, че т€ се присъедин€ва към нас в точни€ момент, в който »Ќ—ѕ»–»“ става все по разпознаваема компани€ на български€ и европейски пазар. ”бедена съм, че нейни€т опит заедно с професионализма на технически€ ни екип ще доведе до позиционирането на »нспирит сред топ »“ компаниите в страната”, за€ви от сво€ страна ћаргарита Ќаумова, основател и управител на »нспирит.

–азшир€ването на »нспирит не спира до тук.  омпнаи€та е об€вила четири свободни позиции за технически специалисти.

 

≈“» ≈“»:
»нспиритекип
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас