Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
16 окт
2018
 
 

Vivacom разшири офертите за колокационни услуги

Малки и средни фирми могат да наемат вече и само 1U, половин или четвърт комуникационен шкаф.

1370 прочитания

Малките и средни фирми получиха нова възможност да колокират своето ИТ оборудване в центровете за данни на Vivacom. Операторът обяви новите си пакети за колокиране на ИТ оборудване, включително за наемане на пространство само 1U и 2U, както и четвърт или половин телекомуникационен шкаф с индивидуално заключване.

„Това ще помогне дори на малки и средни компании да станат по-ефективни, като спестят финансови и човешки ресурси за поддържане на ИТ системи и оборудване, твърдят от Vivacom. - Услугата е подходяща за клиенти, които притежават специфични уеб приложения, генериращи голям трафик, имат високи изисквания към използвания хардуер и интернет свързаността, и не на последно място – имат нужда от 24-часова техническа поддръжка”, допълват от телекома.

Прочетете още: Почти 5% ръст отбеляза Vivacom за първите 6 месеца на 2018 г.

Услугата се предоставя в професионално изградени центрове за данни, разположени в различни сеизмични зони и отговарящи на международните изисквания за сигурност и резервираност. „Захранването става по две напълно независими трасета. Специализиран екип на компанията предоставя денонощна и целогодишна поддръжка. С услугата Smart hands клиентите могат да разчитат на експерти от Vivacom, които вместо тях ще управляват и обслужват тяхното оборудване”, обясняват от оператора.

Освен колокация на ИТ оборудване, Vivacom предлага и други решения за бизнеса като облачни услуги, M2M приложения и IoT телеметрия, комплексни системи за видеонаблюдение, високоскоростен интернет и пренос на данни и други.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас