“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
08 окт
2018
 
 

«апочва регистраци€та за конкурса ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2018 г.

 ампани€та и церемони€та по награждаването се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –умен –адев

1315 прочитани€

ќт днес, 8 октомври, започва регистраци€та за участие в конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за 2018 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (» “). –егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 €нуари 2019 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

¬ конкурса могат да участват компании, регистрирани в Ѕългари€ по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за т€х.

«а 8-ма поредна година Ѕј»“ ще връчи 11 награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. “ова издание на конкурса ще определи носителите на отличи€ в следните категории: ќбразователна награда, ћладежка награда, ∆урналистически принос, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, StartUp  омпани€, ”спешен български » “ продукт, «начителен корпоративен » “ проект,  омпани€-новатор в използване на авангардни » “ решени€,  омпани€ с най-гол€м принос за попул€ризирането на имиджа на българската » “ индустри€ по света и Ќаграда за специален принос.

Ќаградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ не се подават кандидатури.

ѕобедителите във вс€ка категори€ ще получат ваучер от —иела Ќорма, за чи€то стойност могат да закуп€т книги в книжарници —иела. ѕредстои об€в€ването на още предметни награди, които партньорите на конкурса ще предостав€т на победителите.

ѕоследните 7 издани€ на конкурса на „Ќаградите на Ѕј»“” се провеждаха под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€.

Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през м. февруари 2019 г.

 онкурсът и церемони€та за връчване на „Ќаградите на Ѕј»“” за 2018 г. се провеждат с подкрепата на: ƒј“≈ — и ≈лектронен подпис B-trust (сребърни спонсори); —иела Ќорма, »ндустриален и логистичен парк – Ѕургас, —олитрон Ѕългари€ и Sofia Airport Center (бронзови спонсори).

¬ партньорство с: Ѕ“ј, ЅЌ–, TechNews, ICT Media, »зпълнителна агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€, Ќационално сдружение на общините в –епублика Ѕългари€, Eleven, бгѕ–≈ƒѕ–»≈ћј„, b2b Media, Sofia Tech Park, Ќационален център за безопасен интернет, Innovation Starter, Junior Achievement Ѕългари€, EventsMedia.bg, LauncHub Ventures, Smart News, NewBusiness.bg и Pixel Media.

 

 

≈“» ≈“»:
Ѕј»“награди
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас