“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
04 окт
2018
 
 

»грови€т модел става водещ при изграждането на проектни лидери

ќчаква се в световен мащаб до 2021 г. приходите от обучение чрез игра да достигнат 7,3 милиарда долара.

785 прочитани€

 Ќа снимката от л€во над€сно: –ейнхард ¬агнер, …ооп —хефер и ¬ладимир »ванов

»грови€т модел ще бъде водещ при изграждането на лидери, става €сно от новите изисквани€ в света на управлението на проекти. “е ще бъдат представени по време на 2018 IPMA Conference: „Ѕъдещето на управлението на проекти – проектно лидерство, компетенции и култура. IPMA Agile сертификационен модел“. ¬ събитието ще участват едни от най-емблематичните лица на индустри€та – –ейнхард ¬агнер, експредседател на ћеждународната асоциаци€ по управление на проекти, …ооп —хефер, вицепрезидент "—ертифициране" IPMA International и ¬ладимир »ванов, създател на първи€ тренировъчен симулатор за подготовка на експерти по управление на проекти.

„Ѕизнес игрите не само стават изключително попул€рни, но и ученето чрез практика е нови€т стандарт в образованието.  огато хората игра€т игри, те са открити, непосредствени, креативни и емпатични. ѕо тези причини ефективното учене тр€бва да включва всичките пет сетива“, коментира ¬ладимир »ванов.

ѕрочетете още: ѕредстои конференци€ на тема управление на проекти на IPMA

Ќа събитието ще бъде представен български€ превод на „»зисквани€ за индивидуална компетентност за управление на проекти“ ICB 4.0. »менно върху него е базирана играта „ћорски вълк“. ќчаква се в световен мащаб до 2021 г. приходите от обучението чрез този игрови модел да достигнат 7,3 милиарда долара.

„”правлението на проекти ще бъде все по-стратегическо за бизнеса, публичната администраци€ и доброволчеството. “ова постав€ съответните предизвикателства пред проектните мениджъри. Ѕъдещи€т фокус при управлението на проекти ще акцентира върху лидерството, компетенциите и фирмената култура на проектни€ модел“, сподели ¬агнер броени дни преди откриването на тематична конференци€ в —офи€.

ћожете да следите последните новини за 2018 IPMA Conference на официални€ сайт на събитието: https://conference.project.bg/bg/

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас