Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
02 окт
2018
 
 

В България ще се проведе първият глобален хакатон, организиран от Paysafe Group

София е една от петте локации, които ще бъдат домакин на състезанието

1322 прочитания

 В България ще се проведе първият глобален хакатон, организиран от Paysafe Group

София е една от петте ключови локации, които ще бъдат домакин на първия глобален хакатон, организиран от Paysafe Group. Другите градове са Виена (Австрия), Хайдерабад (Индия), Монреал и Калгари (Канада). Целта на предизвикателството е да се открият нови идеи, таланти и иновации, които отговарят на технологични амбиции на компанията.

Глобалният хакатон е отворен за всички ИТ специалисти, които имат страст към технологиите и програмирането и търсят възможност да покажат изключителните си умения. Освен да спечелят голям награден фонд, те ще могат да обсъдят опциите за развитие на кариерата си в Paysafe.

„В Paysafe насърчаваме предприемаческата култура, чрез което искаме да дадем възможност на нашия екип да създаде технологии, които могат да предизвикат революция в начина, по който потребителите плащат по целия свят. Ние сме се посветили на това да бъдем лидери в областта на иновациите и да направим следващата голяма крачка в сферата на плащанията. Организирахме редица регионални хакатони, които бяха изключително успешни, затова нямаме търпение да осъществим хакатон на глобално ниво. Това е чудесна възможност да видим какво могат да предложат местните таланти в по-голям мащаб“, отбелязва Карим Ахмад, Глобален директор „Продукти и трансформации“ в Paysafе.

Прочетете още: Българският отбор BookvAR спечели първия Балкански хакатон

Хакатонът ще се проведе на два етапа: онлайн и на живо. Първото предизвикателство е посветено на Graph Theory и Dynamic Programming и ще се проведе от 8 до 20 октомври. Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична награда в размер на съответно 3,000 долара за първо място, 2,000 долара за второ място и 1,000 долара за трето място. Участниците, заели първите 50 места във всяка от петте локации, ще получат директна покана за втората част от хакатона, която ще се проведе на живо на 27 октомври, на място в близост до офисите на Paysafe в съответните градове.

Участниците ще трябва да представят работата си пред жури. Всяка локация ще отличи отделен победител, който ще получи награда в размер на 5,000 долара. Глобалният шампион ще бъде избран от петимата най-добри и ще спечели допълнителен награден фонд в размер на 20,000 долара. Всички участници трябва да се регистрират предварително на: www.paysafe.com/hackathon2018 .

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас