Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
01 окт
2018
 
 

Телерик Академия стартира приема за програмите Telerik Academy Alpha

Кандидатстването е отворено до 23 ноември за студенти и професионалисти, които искат да започнат кариера в областта на ИТ

3086 прочитания

Телерик Академия стартира тазгодишния прием за програмите Telerik Academy Alpha

Телерик Академия стартира приема за 2019 за професионалните си програми Telerik Academy Alpha. Желаещите могат да избират между технологиите .NET и JavaScript, а кандидатстването е отворено от днес до 23 ноември през сайта на Телерик Академия.

Обученията са подходящи както за студенти в технически или други специалности, така и за професионалисти от други сфери, които искат да се преквалифицират в областта на програмирането. Самият курс започва на 2 януари 2019 г. и ще се провеждат в обучителния център на Телерик Академия в София.

Прочетете още: За първи път в България ще се проведе мастър клас за блокчейн и етериум

 

Практическа подготовка

„В програмирането, повече от може би всяка друга област, традиционният подход на обучение с фокус върху теорията, където един лектор преподава пред широка аудитория, не е достатъчно ефективен. Затова в Telerik Academy Alpha подготвяме курсистите си по методи на учене чрез практика, в малки групи и с индивидуален подход на преподаване, при който вплитаме работа с компаниите партньори, а опитните ни технологични трейнъри стават ментори на курсистите. Крайният резултат говори сам по себе си – 100% от нашите випускници стартират работа още в първите месеци, след като завършат програмата“, коментира Михаил Вълков, ръководител на Telerik Academy Alpha.

Обучението е с продължителност шест месеца, като ще се провежда в групи до 35 души при условия, близки до реалната работна среда. Участниците ще се запознаят с новите тенденции в програмирането и ще създават портфолио от софтуерни решения, което да използват при кандидатстване за работа. Telerik Academy Alpha акцентира върху практиката и търсените от бизнеса технологични умения.

През финалните 5 седмици от обучението си, курсистите ще работят тясно с бизнеса и ще изготвят цялостен практически проект по задание с участието на компании от партньорската мрежа на Телерик Академия. Част от нея са над 40 водещи технологични фирми, включително Software AG, Uber, Experian, Bede Gaming, Fourth, Tick42, Bosch Software Innovations, Endava, Accedia и Leanplum.

 

Кандидатстване за Теlerik Academy Alpha до 23 ноември

Желаещите да дадат начало на професионалната си реализация в ИТ сектора, трябва да подадат автобиография на сайта на Телерик Академия, да преминат кратък онлайн когнитивен тест и да се явят на входен изпит.

На изпита за програмата с JavaScript бъдещите курсисти е необходимо да демонстрират базови познания с езика JavaScript, а за .NET могат да избират между езиците: C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Подготвителни материали за изпита са достъпни на сайта на Академията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас