Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
28 сеп
2018
 
 

QNAP внедри изкуствен интелект в системите си за съхранение

Компанията демонстрира новите си продукти на китайското изложение Industry Fair 2018

638 прочитания

Иновации в областта на изкуствения интелект демонстрира QNAP на изложението China International Industry Fair (CIIF) 2018, проведено в Шанхай.

Фокусът на тайванския производител са новите сървъри с интегриран софтуер AI Deep Learning Inference. Моделът TS-2888X, разработен специално за приложения за задълбочено учене с помощта на изкуствен интелект (AI) се показват за първи път пред потребителите. Системата TS-2888X разполага с огромен потенциал за съхранение на данни, като освен запис на голямо количество обучителни данни, тя може да се възползва от изчислителната мощ на многобройните графични процесори, предоставяйки на учените цялостно AI решение.

QNAP на изложението в Шанхай

Прочетете още: QNAP пусна ново достъпно 10GbE NAS устройство

QNAP използва китайското изложение, за да покаже и разнообразното си портфолио, включително NAS системите, базирани на второто поколение процесори AMD Ryzen™-- - TS-1677XU, както и абсолютно безшумната система HS-453DX с 4 отсека за дискове, допълнена от TR-004 с външно чекмедже за RAID.

Компанията обяви, че си сътрудничи с редица бизнес партньори като Samsung, WPI, Mobotix, HUAWEI Cloud, WD, ProphetStor, Ubuntu и Alibaba Cloud. Изложението CIIF 2018 се проведе от 19 до 23 септември 2018 г. в Шанхай.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас