“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
12 сеп
2018
 
 

ѕроект в Д—офарма “рейдингУ спечели бронзов медал на SAP Quality Awards 2018 за ÷»≈

 омпани€та и внедрител€т IBM-Ѕългари€ получиха отличието за реализаци€та на SAP Hybris Commerce On-Premise като POS решение на м€сто в търговските обекти.

1333 прочитани€

Ѕългарска компани€ беше отличена на 10-ото издание на SAP Quality Awards 2018 за ÷ентрална и »зточна ≈вропа. „—офарма “рейдинг“ јƒ и партньора й по внедр€ване – IBM-Ѕългари€, спечелиха бронзов медал в категори€ „»новации“, подкатегори€ „“ърговски иновации с Hybris“.

„аст от проекта на компани€та е внедр€ването на SAP Hybris Commerce On-Premise като POS решение на м€сто в търговските обекти, които са част от фармацевтичната верига с над 30 аптеки в Ѕългари€. —тандартните функционалности на SAP Hybris commerce са разширени със специфични за индустри€та характеристики, като управление на рецепти, регистриране на пациенти, интеграци€ с Ќационални€ здравноосигурителен фонд, както и с включването на програма за ло€лни клиенти с възможност за регистраци€ и натрупване на точки.

ѕроектът е оценен високо заради бързи€ прогрес, който бележи, коментират от SAP. »зползвана е Ascendant SAP методологи€ за внедр€ване в рамките на 9-месечен период, като онлайн са включени 120 потребители, а в близко бъдеще се очаква в системата да се включат още 800 потребители.

„ƒигиталната трансформаци€ в —офарма “рейдинг има ключова рол€.  акто регионът на ÷ентрална и »зточна ≈вропа, така и Ѕългари€, имат гол€м потенциал по отношение на използване на модерни технологии за бизнес развитие.“, коментира –адомир ћиланов, управл€ващ директор на SAP Ѕългари€. „ѕобедител€т в SAP Quality Awards доказва, че добре планираните проекти, отговар€щи на предизвикателствата на бъдещето, може да имат гол€мо вли€ние дори и върху най-големите организации.“, допълва той.

¬ рамките на тазгодишното SAP Quality Awards 2018 за ÷ентрална и »зточна ≈вропа компаниите от региона се състезаваха в четири категории: Ѕизнес трансформаци€, Ѕърза доставка, »новации и “ърговски иновации с Hybris (под-категори€, посветена на внедр€ването в областта на електронната търгови€). ∆урито оцени участниците от осем страни в региона: –умъни€, ѕолша, —ърби€, ”крайна (златни медалисти), както и —ловаки€, ”нгари€, —ловени€ и Ѕългари€ (сребърни и бронзови медалисти). Ќай-гол€м брой награди – общо 5, получиха компании от ѕолша, като те се представиха във всички категории.

SAP Quality Awards 2018 за ÷»≈

√ала събитието по случай 10-годишнината на SAP Quality Awards 2018 се състо€ в град —опот, ѕолша и беше част от “ехнологични€ форум на SAP.

ќтличените проекти са избрани от жури, съставено от SAP мениджъри и външни експерти по дигитална трансформаци€. »змежду факторите, взети под внимание при оцен€ването на подадените проекти, са т€хната стойност за бизнеса, методи на организаци€ и управление, ангажираност на екипа и партньорите, управление на риска и вли€ние на системата върху трансформаци€та на цели€ бизнес.

ѕобедителите във вс€ка категори€ (Mega Image, AD Elektromreza Srbije, Metinvest Holding и InterCars) ще представ€т региона на ÷ентрална и »зточна ≈вропа по време на международни€ финал. “ам се избират най-добре реализираните проекти за ≈вропа, —редни€ »зток и јфрика. Ќаградите се връчват вс€ка година на приблизително 250 отлично изпълнени проекта.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас