“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ќбразование
12 сеп
2018
 
 

ѕощенска банка и —офт”ни със съвместен проект за обучение на »“ специалисти

 урсистите ще имат възможност да работ€т по реални проекти и казуси на финансовата институции

1103 прочитани€

¬ навечерието на новата учебна година, ѕощенска банка и —офт”ни об€виха старта на съвместен проект, който включва различни активности за подготовка на младите хора за професиите на бъдещето. —ъс стратегическото си партньорство двете организации имат за цел да насърчат студентите да разви€т потенциала си в сферата на информационните технологии и да се превърнат в дигитални лидери, подготвени за динамично промен€щата се среда и новите тенденции в банкирането.

¬ рамките на партньорството курсистите от образователни€ център за дигитални технологии ще имат уникалната възможност да работ€т по реални проекти и казуси на ѕощенска банка. “е ще могат да обсъждат своите идеи и планове за собствен бизнес с експертите, да предлагат и разработват различни дигитални решени€ за реализаци€ в банката, като н€кои от т€х лично ще участват и в т€хното интегриране.

ѕрочетете още: Ingram Micro стартира стажантска програма на 1 октомври

 ¬ допълнение, партньорството дава възможност за професионална реализаци€ в банката на завършилите студенти от —офт”ни. “е ще могат да се присъедин€т към екипите на специализираните отдели на ѕощенска банка за разработване на дигитални иновации, като статистици, анализатори, специалисти по дигитален маркетинг и комуникации, специалисти по цифрови продукти и други. ¬сички желаещи студенти от университета ще могат да се включат и в инициативата на ѕощенска банка - Innovation Lab.

ќт години инвестираме в собствени проекти и се включваме проактивно като партньор в множество образователни инициативи, насочени към младите хора. — партньорството със —офт”ни целим да подготвим младите хора да се включат в реални€ бизнес веднага след завършване на университета. ќт нас, хората от бизнеса, зависи да създадем средата, ко€то да отключи креативността, любознателността и потенциала им, даваща им едно по-добро бъдеще и стимулираща ги да останат да работ€т у нас. ¬ ѕощенска банка залагаме на иновациите и модерните технологии, които се създават в отборна игра. «атова знаем, че в лицето на —офт”ни имаме един силен партньор, с който смело ще работим не само за бъдещето на банкирането, но и за бъдещето на младите хора“, коментира ѕет€ ƒимитрова, главен изпълнителен директор и председател на ”— на ѕощенска банка.

ѕартньорството между —офт”ни и ѕощенска банка е стратегическо и обедин€ва сферите на информационните и дигитални технологии, образованието и банкови€ сектор. —ътрудничеството между нашите две институции ще обхваща съвместна работа по различни образователни проекти и други инициативи, чрез което заедно ще създадем нова добавена стойност, подпомагайки развитието и кариерни€ път на бъдещите експерти. ўастливи сме от това партньорство, защото то за пореден път доказва, че образованието и бизнесът могат да работ€т успешно ръка за ръка в създаването на една по-конкурентна среда и по-силна икономика“, за€ви от сво€ страна »ван Ќенков, CEO на —офт”ни.

 

 

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас