Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
11 сеп
2018
 
 

АРДЕС с нов компютърен магазин в София

Магазинът е специализиран в предлагането на всякакъв тип настолни и преносими компютри, като основен акцент са геймърските конфигурации

5767 прочитания

Доставчикът на компютърна техника за българския пазар „АРДЕС Информационни Технологии“ ЕООД откри нов магазин в София. В него се предлагат всякакъв тип настолни и преносими компютри, както и аксесоари за тях, като основният акцент пада върху геймърските конфигурации и периферия.

 

инж. Димитър Димитров

Прочетете още: Различните лица на пазара на външни графични процесори

 

Разположен на обща площ от 650 кв. метра в непосредствена близост до метростанция „Мусагеница“, магазинът разполага с изложбена зала, където всеки посетител може да види и изпробва на живо желания продукт, сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките, а изложените продукти надхвърлят като стойност 1 милион лева.

Новият магазин предлага изключително разнообразие от техника – от смартфони до скъпи геймърски конфигурации, които са налични и достъпни за нашите клиенти. Освен че ще могат да избират сред няколко хиляди лаптопа, те ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, коментира инж. Димитър Димитров, управител на „АРДЕС“ ЕООД, и добавя: „Ние познаваме изключително добре бизнеса с компютри и периферия и сме готови да помогнем на всеки клиент да избере най-подходящия модел според своите изисквания и бюджет. Радвам се, че можем да предложим на всеки възможност да види и сравни на живо различните модели, за да направи най-подходящия избор“.

 

инж. Димитър Димитров

 

Освен хардуерни продукти, магазинът ще предлага още софтуер и сервизни услуги, както и допълнително застраховане на компютърната техника, покриващо всякакви рискове.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас