Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
11 сеп
2018
 
 

В Телерик Академия започва нов курс за Java програмисти

Кандидатстването е отворено до 12 октомври

1503 прочитания

 В Телерик Академия започва нова програма за подготовка на  Java програмисти Кандидатстването е отворено до 12 октомври От 19 ноември стартира нова програма за подготовка на софтуерни специалисти с Java в  Телерик Академия. Обучението е с продължително 6 месеца и има за цел да подготви участниците за кариерен старт в ИТ сектора с един от най-популярните програмни езици в света.  Програмата е подходяща както за студенти в областта на информационните технологии, така и за специалисти от други сфери, които искат да се преквалифицират. Обучението е с изцяло практическа насоченост, а форматът е присъствен. Участниците работят по реални проекти и казуси от компании под менторството на опитни специалисти. Докато трупат технологичен опит и знания, курсистите развиват също личностните и комуникационните си умения. Повече информация за програмата и за възможностите за професионална реализация с Java желаещите да се включат ще могат да получат по време на специализираното събитие „Как да стартираш кариера с Java“. То ще се проведе на 19 септември от 19:00 ч. в трейнинг центъра на Телерик Академия. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация.  В рамките на кариерната вечер участниците ще научат повече за програмата Telerik AcademyAlpha. Те ще разберат и кои са качествата и уменията, необходими за успешна професионална реализация в ИТ сектора, директно от възпитаници на Академията. Кандидатстване От кандидатите се изисква да са навършили 18 г. и да са мотивирани да започнат кариерното си развитие в ИТ сектора. До 12 октомври всички желаещи трябва да подадат своята автобиография на сайта на Телерик Академия. След това да се явят на входен изпит по основи на програмирането с език по избор: Java, C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Подготвителни материали могат да бъдат намерени онлайн. На финала е необходимо да преминат кратък онлайн когнитивен тест, който подпомага последващия индивидуален подход на преподаване към всеки курсист.

От 19 ноември стартира нова програма за подготовка на софтуерни специалисти с Java в Телерик Академия. Обучението е с продължително 6 месеца и има за цел да подготви участниците за кариерен старт в ИТ сектора.

Програмата е подходяща както за студенти в областта на информационните технологии, така и за специалисти от други сфери, които искат да се преквалифицират. Обучението е с изцяло практическа насоченост, а форматът е присъствен. Участниците работят по реални проекти и казуси от компании под менторството на опитни специалисти. Докато трупат технологичен опит и знания, курсистите развиват също личностните и комуникационните си умения.

Прочетете още: Стартира приемът за Училищна Телерик Академия

Повече информация за програмата и за възможностите за професионална реализация с Java желаещите да се включат ще могат да получат по време на специализираното събитие „Как да стартираш кариера с Java“. То ще се проведе на 19 септември от 19:00 ч. в трейнинг центъра на Телерик Академия. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация.

В рамките на кариерната вечер участниците ще научат повече за програмата Telerik AcademyAlpha. Те ще разберат и кои са качествата и уменията, необходими за успешна професионална реализация в ИТ сектора, директно от възпитаници на Академията.

Кандидатстване

От кандидатите се изисква да са навършили 18 г. и да са мотивирани да започнат кариерното си развитие в ИТ сектора. До 12 октомври всички желаещи трябва да подадат своята автобиография на сайта на Телерик Академия. След това трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането с език по избор: Java, C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift.

Подготвителни материали могат да бъдат намерени онлайн. На финала е необходимо да преминат кратък онлайн когнитивен тест, който подпомага последващия индивидуален подход на преподаване към всеки курсист.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас