Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
07 сеп
2018
 
 

QNAP пусна ново достъпно 10GbE NAS устройство

Системата TS-332X предоставя порт 10GbE SFP+, три слота за M.2 SATA 6Gb/s SSD дискове и SSD кеширане

1168 прочитания

QNAP представи нова 4-ядрена NAS система за съхранение с 3 възможност за монтиране на 3 диска. Системата TS-332X дава възможност за създаване на RAID 5 дисков масив за разпределение на капацитета и защита от грешки с помощта на по-малко дискове.Системата TS-332X разполага с 10-гигабитов порт 10GbE SFP+ , три слота M.2 SATA 6Gb/s за SSD дискове, поддържа също технологии за SSD кеширане и Qtier auto-tiering.

Въпреки че TS-332X е малко NAS устройство, то предоставя пълен набор от напълно конкурентни функции, казват от QNAP. То осигурява RAID 5 защита в доста бюджетна конфигурация, изпълнява ефективно степенуване на съхранението. Чрез него дори малки офиси със скромни бюджети ще могат да надградят своята ИТ инфраструктура, допълват от QNAP.

 

Прочетете още: QNAP TS-431P – NAS мускули в бюджетния клас

TS-332X е малко NAS устройство. Снимка: QNAP

Системата TS-332X използва 4-ядрения процесор Alpine AL-324 на Amazon (базиран на 1.7 GHz  чип Cortex-A57), разполага с 2GB/4GB DDR4 RAM памет, която може да бъде надградена до 16GB, а портът 10GbE SFP+ предоставя съвместимост с високоскоростни мрежи.

Трите SSD диска М.2 могат да бъдат заменяни, без системата да бъде изключвана. Снимка: QNAP

Моментални снимки, базирани на блокове, осигуряват всеобхватна защита на данните и моментално възстановяване, така че потребителите получават модерно средство за облекчаване на проблемите, предизвиквани от атака с криптовируси, обясняват от производителя.

С функцията VJBOD (Virtual JBOD) неизползваният капацитет на дисковете в TS-332X може да бъде конфигуриран чрез iSCSI като виртуален диск в друго QNAP NAS устройство. Това е голямо предимство за организации с няколко NAS системи на QNAP, като помага за по-ефективното използване на капацитета.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас