Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
05 сеп
2018
 
 

Wizz Air ще обучава за пилоти и български младежи

Авиокомпанията стартира у нас своята програма Pilot Academy

1779 прочитания

Млади българи с малък или без никакъв летателен опит ще могат да се обучават и да получат лиценз за търговски пилот. Школата за пилоти е организирана от авиокомпанията Wizz Air по нейната програма Wizz Air Pilot Academy, която вече е достъпна и в България.

„В рамките на програмата школи за пилоти, с които е сключен договор – Egnatia Aviation в Кавала, Гърция – ще предоставят висококачествено обучение по стандартите на Wizz Air, а WIZZ ще подпомага кадетите, включили се в програмата и отговарящи на определени правила и условия“, обясняват от авиокомпанията. Тя ще осигури предварително финансиране на значителна част от таксите за обучение, така че младите хора по-лесно да стартират своята кариера като пилоти.

Прочетете още: Wizz Air пуска отстъпки за резервации чрез мобилно приложение

След като завършат академията за пилоти и успешно преминат през допълнителното необходимо обучение, участниците могат да започнат работа като първи офицери в мрежата на WIZZ и да продължат да изграждат кариерата си като обучаващи и командири на самолети Airbus A320/A321, обясняват от компанията.

Wizz Air започва подбор в България за курсове, започващи през януари в гръцката Egnatia Aviation. Кандидатите ще имат възможност да се срещнат с екипа на Wizz Air Pilot Academy през откритите дни на програмата, които ще се проведат на 8 септември в столичния хотел Suite. Освен за България, програмата работи в Румъния и Полша, показва сайтът за кандидатстване за програмата (pilot-academy.wizzair.com).

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас