Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
29 авг
2018
 
 

А1 предлага мобилен дигитален портфейл

1027 прочитания

Мобилно приложение, което позволява изпращане и получаване на пари между неговите потребители , безконтактно плащане с Android смартфон, плащане чрез IBAN, on-line плащане, плащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други стартира A1. Продуктът се казва A1 Wallet и вече е достъпен в Google Play Store, като скоро се очаква да бъде наличeн и в App Store.

Към А1 Wallet клиентите получават 2 безплатни виртуални карти, с които ще могат да пазаруват онлайн. Дигиталният портфейл няма да има месечен и годишен абонамент за обслужване, подчертават от телекома. Клиентите на A1 обаче ползват до 50% отстъпка от таксите за транзакции.

А1 предлага мобилен дигитален портфейл

От там обясняват още, че приложението е подходящо за онези, които търсят удобство, бързина и сигурност за своите електронни разплащания. Не са необходими обаждания към банки за блокиране, отблокиране и промяна на лимити.

Приложението предлага безплатно незабавно изпращане на пари между потребители на A1 Wallet, както на територията на страната, така и извън нея. Клиентите на услугата могат и да получават заплатата си в своя дигитален портфейл чрез индивидуален IBAN. 

Сигурността на профила, сметката на клиента и паричните средства са защитени чрез двуфакторна оторизация, заключване на приложението с пръстов отпечатък или персонален код и криптиране на данните.

До края на септември всеки клиент, който ползва приложението и изпрати предложение за подобрение на услугата, ще получи еднократен бонус от 1000 MB мобилен интернет.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас