Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
14 авг
2018
 
 

Три български компании сред призьорите на престижните награди Stevie

Конкурсът отличава бизнес постиженията и иновациите във всички области в глобален мащаб

1150 прочитания

Три български компании попаднаха сред призьорите в тазгодишното издание на престижните награди Stevie (от гръцката дума за “коронован”), които ще бъдат връчени на 20 август на официална гала вечер в Лондон.

Наградите Stevie са част от най-престижната програма за признаване на бизнес постижения и иновации във всички области, като в тях могат да се включат професионалисти и компании от цял свят, от всички сектори – публичен и частен, неправителствени организации, големи и малки фирми. Кандидатурите, които всяка година са около 10 000, са разделени в 7 различни програми – управление, маркетинг, връзки с обществеността, обслужване на клиенти, човешки ресурси, нов продукт и т.н.

Прочетете още: 34 здравни стартъпа ще се състезават в 4 конкурса на EIT Health

 

Трите български организации спечелиха общо шест златни, сребърни и бронзови статуетки Stevie в различни категории. Големият победител от българските представители е компанията „A Data Pro“ (София), която спечели златна статуетка в категорията „ИТ отдел на годината“ и бронзови в категориите „Екип „Човешки ресурси“ на годината“ и „Най-добър нов продукт или услуга на годината“.

Сред другите удостоени със сребърна и бронзова награда Stevie бяха „Accedia JSC“ (София) в категорията „Компания на годината - компютърен софтуер“ и „М3 Communications Group“ (София) в категорията „Агенция за връзки с обществеността на годината в Европа“ и „Изпълнителен директор на годината – реклама, маркетинг и връзки с обществеността“.

Наградените компании бяха избрани измежду над 3900 номинации, получени от организации и хора от повече от 74 страни, след детайлна преценка от страна на журито, включващо над 250 изпълнителни директори.

Пълният списък на удостоените с награда Stevie по категории можете да намерите на www.StevieAwards.com/IBA. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас