Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
09 авг
2018
 
 

DXC Technology и AWS ще предлагат заедно облачни услуги

Интегрираната практика на DXC - AWS е част от многогодишно глобално споразумение за облачни услуги

1423 прочитания

DXC Technology и Amazon Web Services (AWS) обединяват усилията си за създаването на нова интегрирана практика, фокусирана върху предоставянето на ИТ миграция, трансформация на приложенията и специфични за всяка индустрия облачни услуги.

Многомилиардната сделка DXC - AWS Integrated Practice е част от многогодишно глобално споразумение, което обхваща съвместна разработка, маркетинг, продажби и предоставяне на AWS решения.

Тези услуги включват управлявана сигурност и услуги за съответствие с регулаторни и индустриални изисквания за AWS; специализирани VMware Cloud on AWS мигриращи решения и анализи, както и приложения като услуга върху AWS.

Прочетете още: CSC и HPE Enterprise Services се сливат под името DXC Technology

„Днешното споразумение съчетава задълбочената експертиза на DXC в сферата на корпоративните услуги и специфичната за индустрията интелектуална собственост с облака на AWS, което ще ускори цифровата трансформация на нашите клиенти“, заяви Майк Лоури, председател и главен изпълнителен директор на DXC.

DXC вече е премиум партньор на AWS Partner Network (APN) и е одитиран AWS доставчик на управлявани услуги.

Майк Лоури, председател и главен изпълнителен директор на DXC

Майк Лоури, председател и главен изпълнителен директор на DXC

Освен това технологичният гигант запазва повече от 8000 AWS бизнес и технически професионални акредитации, като този брой е най-големият за компания, освен в самата AWS. Допълнително DXC има и над 900 AWS сертификации, включително на професионално ниво, като планира да ги удвои през следващата година, което също е част от сътрудничеството между DXC и AWS.

Според IDC, партньорства като това между DXC и AWS ще помогнат за „турбопрехода“ към публичния облак, а създаването на цифрови предложения, които трансформират организациите, обогатяват взаимоотношенията между партньори и потребители.

Последните данни от финансовия доклад на щатската компания за годината, приключила през март, показват значително влияние на допълнителните приходи, които DXC генерира след сливането с поделението за корпоративни услуги на Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Сделката за $8,5 млрд. между Computer Sciences Corporation (CSC) и HPE Enterprise Services приключи на 3 април миналата година, като в резултат бе създадена обединената компания DXC Technology.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас