“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
27 юли
2018
 
 

HPE избра нов шеф на групата за хибридни »“ решени€

‘ил ƒейвис, ръководещ глобалните операции и продажби на HPE, ще наблюдава пр€ко работата на 3 бизнес отдела Ц за хибридна »“ инфраструктура, за софтуерно дефинирани и облачни решени€, както и HPE Pointnext

1756 прочитани€

Hewlett Packard Enterprise е назначила ‘ил ƒейвис за президент на групата „Hybrid IT“ след размествани€ в ръководството на компани€та.

ќт 1 август тази година ƒейвис ще следи отблизо работата на три бизнес отдела 0- за хибридна »“ инфраструктура, за софтуерно дефинирани и облачни решени€, и HPE Pointnext, освен управлението на глобалните операции и продажби на HPE.

ѕрочетете още:  акво ще допринесе придобиването на Plexxi за стратеги€та на HPE?

“¬ началото на тази година създадохме нова бизнес група, ко€то обедини всички наши предложени€ за инфраструктура, софтуер и услуги в една организац舓, об€сни јнтонио Ќери, главен изпълнителен директор на HPE.

„“ази нова организаци€ бе създадена, за да отговар€ по-добре на нуждите на нашите клиенти от интегрирани технологии. Ќаши€т бизнес с „хибридни »““ е фокусиран върху инфраструктурата и решени€та, базирани на услуги и софтуер, като ще така ще спазим обещанието си да направим хибридните »“ по-прости“, допълва той.

—лед създаването на новата бизнес група ƒейвис е ръководил поделението временно, но плановете още тогава са били той за посто€нно да поема длъжността след „преразгледане на вътрешните и външните опции“.

—ъщевременно јлен јндреоли ще продължи да оглав€ва отдела за „хибридна »“ инфраструктура“, –ик Ћюис остава директор на отдела за софтуерно дефинирани и облачни решени€, а јрун „андра ще ръководи глобалните операции. ƒосегашни€т шеф на HPE Pointnext јна ѕинчук напуска компани€та, а заместникът й ще бъде об€вен в следващите седмици.

„—лед като вид€х резултатите за изминалите 6 месеца, съм убеден, че с тази организационна структура сме в добра позици€ да изпълним нашата стратеги€, да ускорим иновациите и да растем, както и да спечелим пазарен д€л“, добав€ Ќери.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас