Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
23 юли
2018
 
 

Телерик Академия отвори приема за професионалната си програма с Java

1335 прочитания

От 23 юли е отворен примът за новото издание на професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha с Java на Телерик Академия. Тя ще започне през ноември и е с продължителност 6 месеца.

Приемът се състои от три етапа: регистрация и подаване на автобиография не по-късно от средата на октомври, преминаване на онлайн когнитивен тест и явяване на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква базови умения по програмиране, които кандидатите лесно могат да натрупат чрез безплатната библиотека от материали на Телерик Академия. Те разполагат с три месеца за подготовка.

Телерик Академия отвори приема за професионалната си програма с Java

„Входният изпит за Telerik Academy Alpha ни помага да подберем участници със сходно стартово ниво, които се движат и напредват едновременно – обяснява Михаил Вълков, генерален мениджър на Telerik Academy Alpha. Изпитът се състои от три базови задачи по програмиране. Всеки може да се подготви с помощта на безплатните ни материали или участие в други сходни курсове с фокус въведение и основи в програмирането. Три месеца са напълно достатъчни за усвояване на материала и подготовка.“

Самите обучения се водят от опитни специалисти в групи до 35 души, позволяващи индивидуален подход на преподаване и постоянна обратна връзка, поясняват още от образователната компания. В рамките на програмата участниците опознават фирмите – партньори на Телерик Академия, запазвайки свободата да кандидатстват за работа във всяка компания от индустрията. От там са уверени, че след завършване курсистите разполагат с търсените от бизнеса практически умения, знания за най-новите технологии и собствено портфолио от проекти.

Java е сред най-търсените от технологичните компании в България програмни езици към момента. От Академията отчитат, че над 70% от завършилите програмата започват работа в ИТ сектора до 1,5 месеца.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас