Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
19 юли
2018
 
 

$1,3 млн. инвестира инкубаторската програма æternity Starfleet в блокчейн проекти

4009 прочитания

9 блокчейн проекта ще получат финансиране за развитието си от базираната в София инкубаторска програма æternity Starfleet. Те са избрани след индивидуална работа с екипите, с цел изчистване и подобряване на обхвата на проектите, както и структуриране на техните бизнес планове. 

UTU Technologies (Мавритания/Кения), екосистема за споделена икономика, е получила 200 хил. долара инвестиции, а компанията AMPNet (Хърватия), разработваща пакет от хардуерни и софтуерни решения за плащане потреблението на ел. енергия, получава 100 хил. И двата екипа са успели да си осигурят по още 50 хил. долара от партньорите на æternity Ventures.

$1,3 млн. инвестира инкубаторската програма æternity Starfleet в блокчейн проекти

Прочетете още: Платформата æternity стартира програма за подкрепа на глобалната блокчейн екоситема

Останалите 1 млн. долара са разпределени сред останалите екипи: TraDEXsocial, NOBLE, Tip-me, Ride Safe Africa, YAIR, TRIBE, and Data2Honey.

От æternity Starfleet обясняват, че целта им е да подкрепят глобалната блокчейн екосистема, изграждайки мрежа от иноватори, инвеститори и ентусиасти и представяйки визиите на най-добрите проекти в сферата. Всеки екип в инкубаторската програма е получил менторство и възможност за участие в трейнинг сесии и работилници, водени от известни имена от сферите на блокчейн и бизнеса.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас