Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
17 юли
2018
 
 

Компарекс с отличие „Партньор на годината“ от Майкрософт за 2018 г.

906 прочитания

Местното поделение на доставчика на ИТ услуги Компарекс (Comparex) спечели наградата „Партньор на годината“ от Microsoft за 2018 г. Компанията бе отличена сред топ партньорите на гиганта за постижения в областта на иновациите и реализацията на решения за клиенти, базирани на облачни технологии.

Наградите бяха представени в няколко категории, като победителите бяха избрани сред повече от 2800 участници от 115 страни по света. Компарекс България беше отличена за предоставяне на изключителни решения и услуги в областта на облачните технологии, както и за отлично представяне в България.

„За мен е удоволствие да получа тази награда като висока оценка от страна на Майкрософт. За втори път получаваме признанието "Партньор на годината" в нашата шестгодишна история на българския пазар – сподели Оана Пиперова, регионален мениджър за Балканите на Компарекс. – Това доказва, че ангажимента ни към нашите клиенти е от най-висок приоритет и е винаги в техен интерес.“

Прочетете още: Компарекс награди своите топ партньори за 2017 г.

Наградите „Партньор на годината“ се дават на партньори на национално ниво, които демонстрират отлични постижения във връзка с внедряването на решения на Майкрософт на различни клиенти през изминалата година. От Компарекс обясняват, отличието представлява признание, че доставчикът е успял да работи ефективно с местното представителство на Майкрософт, като демонстрира иновации и бизнес влияние, удовлетворявайки изискванията на клиентите и спечелването на нови такива.

“В Майкрософт помагаме на организациите и хората да постигат повече чрез партньорска мрежа от над 650 компании в България. Ние особено ценим тези партньори, чиито служители развиват високи компетенции в облачните технологии и подкрепят компаниите в тяхната дигитална трансформация. Компарекс България са пример за професионализъм и отдаденост на клиентите, и през последните години постоянно инвестират в развитието на служителите с технологична експертиза в облачните технологии на Майкрософт. Щастливи сме, че Компарекс е нашият Партньор на годината и им благодарим за тяхната лоялност,“ заяви Калин Димчев, изпълнителен директор на Майкрософт България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас