“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
09 юли
2018
 
 

 омпани€та за фотоволтаични системи ICE Energy стана член на » ≈ћ

ICE Energy е част от гол€мата група ICE Industries

1210 прочитани€

 омпани€та ICE Energy, проектираща, изграждаща и поддържаща фотоволтаични системи, системи за производство и разпределение на енерги€та, както и разработваща специализирани софтуерни решени€ е най-нови€т член на Ќационалната браншова организаци€ за електрическа мобилност » ≈ћ. —ертификатът за членство бе връчен на јлександър ¬оденичаров, технически мениджър на ICE Energy, от »ван  остов, главен секретар на » ≈ћ. —лед приемането на ICE Energy общи€т брой на членовете на » ≈ћ са 66, още толкова са и официалните партньори на организаци€та.

јлександър ¬оденичаров, технически мениджър на ICE Energy, получава сертификат за членство от »ван  остов, главен секретар на » ≈ћ. —нимка: » ≈ћ

јлександър ¬оденичаров, технически мениджър на ICE Energy, получава сертификат за членство от »ван  остов, главен секретар на » ≈ћ. —нимка: » ≈ћ

ѕрочетете още: Д убратов мечУ за производител€ на български зар€дни за електромобили ≈лпром ≈ћ«

ICE Energy предлага фотоволтаични системи, включително гол€мо разнообразие уникални фотоволтаични панели, специално проектирани за лесна и естетична интеграци€ в сградите. —ред т€х са разнообразни тандемни μc-Si модули, включително рамкирани и без рамки, полупрозрачни и непрозрачни в различни цветове и размери, а също така двустранни за вграждане в покрива, окачени фасади, навеси, оберлихти, вертикални шумо и прахо защитни прегради и т.н.

–азработва също соларно охлаждане и отопление чрез гамата от правотокови инверторни климатици. „ лиматиците са директно захранвани от фотоволтаични панели с посто€нен ток - хибридни или 100% офсетни“, об€сн€ват от ICE Energy.

ICE Energy създава и безжични системи за сградна автоматизаци€, мониторинг и контрол на потреблението на енерги€, с вградени сензори за сигурност (за дим, наводнение, предотврат€ване на кражби и скрити камери), като те са базирани на стандарта Z-Wave.

 омпани€та разработва и внедр€ва и решени€ не само за дома, а и за промишлени предпри€ти€, включително за охлаждане и отопление, за захранване с електричество, както и системи за третиране на отпадъци, за оползотвор€ване на отпадната топлина, както и интегрирани системи за интелигентно наблюдение и управление на производствените процеси, базирани на устройства на Siemens.

ISE Energy е част от гол€ма индустриална група ISE Industries, включваща още ISE Montagen (за индустриален монтаж), Zdravchev & Egger Bau (проектиране и строителство), пловдивската ISE Industrial Solutions, където е съсредоточено производството. ISE Industrial Solutions отговар€ и за поддръжката на » “. ISE Industries има свои поделени€ в √ермани€ и ’ървати€.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас