Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
28 юни
2018
 
 

Диана Стефанова от VMware получи наградата Women in tech - digital industry

Управляващият директор на развойните центрове на компанията за България и EMEA получи приза си по време на тазгодишното издание на престижния дигитален форум Webit

1851 прочитания

Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и EMEA, бе отличена с награда Women in tech - digital industry. Признанието се връчва на жени лидери за техните професионални постижения и принос за развитието и растежа на ICT индустрията в региона.

Тази награда е признание за огромния труд и високите резултатите, които постигнах заедно с моя екип през последните години. Основната сила, която движи технологичната индустрия са иновациите, които са част от нашето ДНК във VMware“, коментира Диана Стефанова.

 

Прочетете още: VMware и фондация „Миню Балкански“ с трета лятна школа за ученици

 

Под ръковоството на Диана Стефанова, за своите 10 години VMware България успя да се наложи като основен хъб за разработки и иновации в регион ЕMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) и да се нареди между трите ключови развойни центрове на VMware в световен мащаб. В същото време, носителката на приза Women in tech - digital industry успешно трансформира офиса от чиста R&D локация в мултифункционален екип, фокусиран върху развойна и оперативна дейност и генериране на приходи от професионални услуги. Компанията в България успява да се наложи като предпочитан работодател и привлича експерти от цял свят.

Диана Стефанова е активно ангажирана в инициативи, които имат за цел да насърчават професионалното развитие на повече жени в ИТ индустрията. Тя е спонсор на българския клон на глобалната организация Women Who Code, гост лектор е на форуми в Бълагрия и чужбина.

Самата награда Диана Стефанова получи на церемония, част от програмата на Webit.Festival, в рамките на която бяха отличени най-добрите дигитални проекти, иноватори и интегратори на технологични решения в България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас