Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
26 юни
2018
 
 

Нова услуга улеснява създаването на уеб страници за бизнеса

ICN.Bg Sitebuilder предлага широка гама от възможности за изграждане на модерни и функционално интернет страница за малки компании и стартъпи

1300 прочитания

Хостинг компaнията ICN.BG представи новата си услуга Sitebuilder, която улеснява и прави значително по-достъпно създаването на интернет страници, като тя е особено полезна за малки компании и стартъпи, които не разполагат с големи бюджети. Като цяло услугата е достъпна за всички потребители и предлага широка гама от възможности за изграждане на модерен и функционален сайт с минимална инвестиция.

Наличието на бизнес сайт предлага възможности за печалба, далеч надхвърляща инвестицията, която се изисква. С времето нараства броят на хората, които го осъзнават и се интересуват от създаването на лична уеб страница или малък сайт за своя бизнес. Най-често притесненията на много от тях са, че не разполагат с техническо лице, което да разработва и поддържа уеб проекта, или че трудно биха могли да отделят финансови ресурси за това. Именно, за да отговорим на тяхното търсене, допълнихме портфолиото си от услуги и добавихме възможност за изграждане на уебсайт с минимална инвестиция и без нужда от никакви технически познания. По този начин предлагаме пълен набор от услуги за всеки, който би искал да се свърже с клиентите си онлайн”, коментира Юлиян Бориславов, изпълнителен директор на хостинг компания ICN.Bg.

 

Прочетете още: Как да си изберем подходящ домейн?

Всеки сайт, изграден през ICN.Bg Sitebuilder, разполага с разнообразие от шаблони за модерен дизайн, неограничен брой страници, мобилна версия и функционални менюта, многоезичност, опции за интегриране на галерии, видеа, карти и др. Услугата предлага възжможности за създаване на продуктови каталози, онлайн разплащания, статистики, чат интерграция, вградена функционалност за оптимизиране на сайта за търсачки (SEO).

Защо е нужен сайт?

По данни за 2018 г. 76% от интернет потребителите в България проучват продукти и услуги онлайн, а 1/3 от тях очакват да получат надеждна информация директно от официалния уеб сайт на бизнеса, с който взаимодействат. Въпреки силното присъствие на бизнеса в социалните мрежи и предимствата от него обаче, то не може да замени основните функции и свойства на интернет страниците. Освен това, цялата структура и съдържание на всеки уебсайт е под контрола на неговия притежател и не зависи от различните социални платформи и това дали търсените клиенти имат профили там.

На фона на растящия интерес от страна на потребителите бизнесът все още изостава с навлизането си на онлайн пазара. По данни на Евростат почти 50% от бърлгарските компании не разполагат със сайтове, като едва 24% от тези, които имат такива, предлагат възможност за онлайн поръчки или резервации през тях. От друга страна, продаващите онлайн бизнеси в ЕС достигат до 30%, докато само 10% от българските бизнеси продават онлайн, въпреки предимствата на интернет търговията – гъвкавост, оптимизация на разходите и времето за обслужване на клиентите, остъп до по-широки пазари.

 

 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас